Bookmarks

    Σε σήριαλ όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται το θέμα του γηπέδου που θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Κυριακή την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Άρη Θεσσαλονίκης και όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει τελικά στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Δευτέρα (10/11). Είναι γνωστό ότι από την πλευρά της η Αστυνομική Διεύθυνση νομού Καβάλας για λόγους ασφαλείας, απέρριψε το γήπεδο του Ακροποτάμου για την φιλοξενία του συγκεκριμένου αγώνα.

     

    Από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε ένας «αγώνας δρόμου» προκειμένου να βρεθεί γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη Θεσσαλονίκης και το οποίο να πληρεί τους βασικούς όρους ασφάλειας του αγώνα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά αναμένεται να μετακινηθεί μεγάλος όγκος των φιλάθλων του Άρη από την Θεσσαλονίκη.

     

    Αρνητικός είναι ο Δήμος Καβάλας

     

    Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει αν σημειώσουμε ότι από την πλευρά του ο Δήμος Καβάλας από την αρχή είχε πάρει ξεκάθαρη θέση και ήταν αρνητικός στο να δοθεί το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την φιλοξενία του συγκεκριμένου αγώνα. Μάλιστα την αρνητική του θέση δημοσιοποίησε με έγγραφο που απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου, τόσο στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας όσο και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Για την αρνητική αυτή θέση να αναφέρουμε ότι ενημερώθηκαν και οι Διοικήσεις των δύο ομάδων.

     

    Άρνηση και από τον Δήμο Χρυσούπολης

     

    Στην συνέχεια να τονίσουμε ότι αναζητήθηκε λύση στο πρόβλημα με την διεξαγωγή του αγώνα στο Δημοτικό στάδιο Χρυσούπολης. Αρχικά δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά στην συνέχεια η άρνηση της Διοίκησης να μην παραχωρηθεί το στάδιο, δημιούργησε νέα προβλήματα. Μάλιστα να τονίσουμε ότι στις δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Χρυσούπολης Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, απέρριψε το έτυμα για διεξαγωγή του αγώνα στην Χρυσούπολη με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί νέο μπέρδεμα.

     

    Όλα πλέον είναι στον αέρα

     

    Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω πλέον στον αέρα δείχνει να είναι η αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη Θεσσαλονίκης και πλέον το «μπαλάκι» πέφτει στην διοργανώτρια αρχή και ειδικότερα στην αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Ο η οποία καλείται να βρει και να ορίσει το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Κάτι το οποίο θα πρέπει να γίνει άμεσα. Οι τελευταίες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η αναμέτρηση του Ακροποτάμου και του Άρη Θεσσαλονίκης να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Δευτέρα (10/11).

     

    Σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες

     

    Από εκεί και πέρα σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ., του Άρη Ακροποτάμου, του Ορφέα Ελευθερούπολης και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Εκείνο το οποίο που θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η 6η αγωνιστική είναι μία αγωνιστική η οποία φιλοξενεί αρκετά ντέρμπι και κυρίως παιχνίδια με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Καβάλα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Από εκεί και πέρα, για την 6η αγωνιστική υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην Ελευθερούπολη με τον τοπικό Ορφέα να υποδέχεται, τον Έβρο Σουφλίου. Άγνωστο παραμένει το αν θα διεξαχθεί και σε πιο γήπεδο ο αγώνας του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ στόχος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος είναι το θετικό αποτέλεσμα, στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

     

    Η Ερχόμενη 6η αγωνιστική

    Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ημέρας, για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

     

    Άρης Ακροποτάμου – Άρης Θεσσαλονίκης
    Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών
    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
    Εθνικός Αγιονερίου – Απόλλων Αρναίας
    Καμπανιακός – Πανσερραϊκός
    Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα
    Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου
    Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

     

    Η Βαθμολογία (5η αγωνιστική))
    1. Πανσερραϊκός (10-3) 11
    2. Έβρος Σουφλίου (7-1) 11

    3. Καμπανιακός (8-3) 10

    4. Καβάλα (6-1) 9
    5. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (5-3) 8
    6. Ορφέας Ελευθερούπολης (6-4) 8
    7. Άρης Θεσσαλονίκης (6-6) 7
    8. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (6-4) 6

    9. Δόξα Δράμας (4-7) 6
    10. Εθνικός Αγιονερίου (3-5) 5

    11. Αναγέννηση Γιαννιτσών (3-7) 5
    12.  Θύελλα Φιλώτα (3-5) 5
    13. Ηρακλής Αμπελοκήπων (2-3) 4
    14. Άρης Ακροποτάμου (4-11) 4
    15. Απόλλων Αρναίας (4-7) 4

    16. Καστοριά (2-9) 2

    One Response to “Όλα δείχνουν ότι το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Δευτέρα (10/11) την αναμέτρηση του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη Θεσσαλονίκης”