Bookmarks

     

    Εμπειρία κάτω από την εστία πρόσθεσε η νεοφώτιστη ομάδα του Γιώργου Στρατηλάτη, με την έλευση στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος του τερματοφύλακα Νίκου Σουμουλίδη. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έπαιζε πέρυσι στο Παγγαίο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες υψηλότερου επιπέδου, όπως Καβάλα, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Πυρσός Γρεβενών, Ρόδος, Κόρινθος, Λαμία και Ένωση Αλεξανδρούπολης. Ο Σουμουλίδης θα είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες στο γενικώς νεανικό ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

    Στον αντίποδα, από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αποδεσμεύθηκε τελικά ο τερματοφύλακας Παύλος Αγαθόπουλος, που βοήθησε τα μέγιστα στην περσινή άνοδο και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, παρότι στις αρχές του καλοκαιριού είχε ανανεώσει. Τέλος, η ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος γνώρισαν φιλική εντός έδρας ήττα με (0-2) από την Κ20 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης εντός έδρας, με τους Κουλούρη (37΄) και Ταουσιάνη (85΄) να είναι οι σκόρερ για τον «Δικέφαλο».

    One Response to “Στο Κοκκινόχωμα συνεχίζει την καριέρα του ο έμπειρος τερματοφύλακας Νίκος Σουμουλίδης που πέρυσι αγωνίστηκε στο Παγγαίο”