Bookmarks

     

    Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης, μίλησε για την ομάδα της προσεχούς σεζόν, αλλά και για τις σχέσεις με την οικογένεια Ψωμιάδη. Έκανε αναφορά στο χθες, στο σήμερα αλλά και το αύριο του Α.Ο.Κ., ενώ αναφερόμενος στα μεταγραφικά της ομάδας σημείωσε με νόημα: «Ήδη αυτή η προσπάθεια έχει αποδώσει καρπούς και έχουμε κλείσει κάποιες συμφωνίες και πιστεύω ότι μέχρι τέλη Αυγούστου θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα».

     

    Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης είπε τα εξής στο skygoal.gr:

     

    -Τι έφταιξε και η Καβάλα βρέθηκε στην Δ΄ Εθνική, ενώ πριν δυο χρόνια έπαιζε στην Σούπερ Λιγκ και διεκδικούσε ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη;

    «Θεωρώ ότι ήταν πολιτική απόφαση. Ο ΑΟΚ δεν είχε καμία σχέση με τίποτα από αυτά που τον κατηγόρησαν και θεωρώ ότι η πολιτεία αντιλήφτηκε το λάθος που έκανε και προσπάθησε έστω και μερικώς να αποκαταστήσει την ΠΑΕ και γι’αυτό τον λόγο μας τοποθέτησε στην Football League».

     

    -Ήταν μια δικαίωση για εσάς αύτη η νίκη που είχε η Καβάλα και βρέθηκε πάλι στην Football League;

    -«Σε προσωπικό επίπεδο δεν ήταν δικιά μου, αλλά του ΑΟΚ. Αν και δεν πιστεύω ότι ήταν πλήρης δικαίωση γιατί αντιλαμβάνεστε όταν μια ομάδα την κατακρημνίζουν από τις πρώτες θέσεις της Super League και την τοποθετούν στην Δ΄ Εθνική καταλαβαίνετε ότι η επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια» είναι η μόνη δικαίωση. Από την στιγμή που υπήρχαν δυσκολίες να συμβεί αυτό συμβιβαστήκαμε και εμείς και δεχτήκαμε την τοποθέτηση μας στην Football League».

     

    -Πιστεύετε ότι με τον Γιάννη Τοπαλίδη στο τιμόνι της ομάδας και με την εμπειρία που έχει να περιμένουμε ένα «έπος» ανόδου από τον ΑΟΚ;

    -«Το ελπίζουμε και γι’ αυτό είναι κοντά μας ο Γιάννης Τοπαλίδης. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και γι’ αυτό τον λόγο αφήνω να κάνει όλες τις επιλογές των ποδοσφαιριστών ο ίδιος. Εμπιστεύομαι τις επιλογές του και αυτό που προσδοκώ είναι μια καλή πορεία».

     

    -Ποια είναι η γνώμη σας για την οικογένεια Ψωμιάδη;

    -«Είναι γνωστό ότι εγώ υπήρξα γιατρός της ομάδας επί διοίκησης του Σταύρου Ψωμιάδη. Η γνώμη μου είναι ότι αδίκως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται διότι δεν έχει αποδειχτεί τίποτα. Θεωρώ σύντομα θα έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα. Βεβαίως και η οικογένεια δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΟΚ αλλά σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο λυπάμαι για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί αυτός ο άνθρωπος».

     

    -Αν η Καβάλα χρειαστεί την βοήθεια του αυτός είναι πρόθυμος να βοηθήσει χωρίς να φανεί ότι το κάνει αυτός;

    -«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να χρειαστούμε την βοήθεια τις οικογένειας Ψωμιάδη. Παρ’ όλα αυτά γνωρίζω ότι η καρδιά τους βρίσκεται εδώ και συνεχίζουν να αγαπούν τον ΑΟΚ. Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω και με βάσει τα στοιχεία που έχω έχουν ξοδέψει μια περιουσία στον ΑΟΚ που δεν έχει περάσει άλλος πρόεδρος που να έχει ξοδέψει τόσα χρήματα για να δει την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε να βρίσκεται ψηλά. Οπότε πιστεύω θα επιθυμεί την άνοδο μας αλλά δεν έχει καμία ανάμιξη, καμία σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα».

     

    -Ο Βαγγέλης Γκότοβος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου και το όνομα του έχει ακουστεί για την Καβάλα. Θα προχωρήσει η περίπτωση του;

    -«Το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Ακόμα μιλάμε με πάρα πολλούς παίκτες. Η τελική απόφαση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αφορά τον προπονητή του ΑΟΚ Γιάννη Τοπαλίδη. Περιμένω τις εισηγήσεις του που ενδεχομένως να είναι σήμερα η το αργότερο αύριο για να αποφασίσουμε ποιους παίκτες θα πάρουμε». –

     

    -Να περιμένουμε κάποια ανακοίνωση για κάποιον ποδοσφαιριστή;

    -«Θα βγουν ανακοινώσεις. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και συγκεκριμένα σήμερα μιλάμε ταυτόχρονα με πολλούς παίκτες . Τα πλάνα αλλάζουν διαρκώς γιατί αντιλαμβάνεστε ο ερχομός ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να αποκλείσει κάποιον άλλων οπότε θα κάνουμε ανακοινώσεις για όλους μαζί».

     

    -Σαν ΠΑΕ σκέπτεστε να μειώσετε τα εισιτήρια και ποιες οι σκέψεις σας όσον αφορά τα διοικητικά και ποιες από αυτές θα υλοποιηθούν;

    «Όσον αφορά τα εισιτήρια έχω δεχθεί κάποιες εισηγήσεις για το κόστος, σίγουρα αντιλαμβάνεστε ότι και εμείς γινόμαστε αποδέκτες των προβλημάτων που υπάρχουν στον κόσμο έξω. Έχουμε πολύ φθηνά εισιτήρια διαρκείας, προτιθέμεθα να κατεβάσουμε ακόμα περισσότερο γιατί θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ο στόχος μας φέτος είναι να έχουμε ένα δυνατό τμήμα μάρκετινγκ ώστε να μπορέσουν οι Καβαλιώτες αλλά και άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να μπορέσουμε να τους προσεγγίσουμε και να έχουμε κάποιες χορηγίες ώστε να βοηθηθούμε εμείς και να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά. Ήδη αυτή η προσπάθεια έχει αποδώσει καρπούς και έχουμε κλείσει κάποιες συμφωνίες και πιστεύω ότι μέχρι τέλη Αυγούστου θα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα».

    Comments are closed.