Bookmarks

     

    Μπορεί η συμμετοχή της ΠΑΕ Καβάλα στο πρωτάθλημα της Football League να βρίσκεται σχεδόν στον… «αέρα», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Διοικούντες των «Αργοναυτών» προκειμένου να καταλήξουν στον «εκλεκτό» του πάγκου, της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Και το όνομα αυτού, Κώστας Βασιλακάκης. Ο 55χρονος τεχνικός συμφώνησε με τους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ και κάθεται στον πάγκο του Α.Ο.Κ. με την ελπίδα πως θα κοουτσάρει σε παιχνίδια της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα το όνομα του νέου προπονητή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Βασιλακάκη ανακοινώθηκε από το μεγαλομέτοχο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη. Βοηθός του Κώστα Βασιλακάκη θα είναι ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς και γυμναστής της Καβαλιώτικης ΠΑΕ, ένας γνώριμος, ο Γιάννης Γκιόκας ο οποίος κατά το παρελθόν ξανακάθισε στον πάγκο της ΠΑΕ Καβάλα ως άμεσος συνεργάτης του τότε προπονητή Γιάννη Παπακώστα.

     

    Να σημειωθεί ότι ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης επιστρέφει στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση μετά από 2 σχεδόν χρόνια αφού ως γνωστών τον Οκτώβριο του 2010 παραιτήθηκε από τον πάγκο του Πανθρακικού και έκτοτε δεν εργάστηκε σε κάποια άλλη ομάδα. Τέλος να τονίσουμε ότι η Δόξα Δράμας αλλά και ο Πανθρακικός είναι οι ομάδες με τις οποίες συνδέθηκε ως προπονητής στη μέχρι τώρα καριέρα του.

     

    Εν αναμονή της επιστροφής του Σοφοκλή Πιλάβιου

    Την ίδια ώρα στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα περιμένουν την επιστροφή του Σοφοκλή Πιλάβιου στην Αθήνα από τη Λετονία μετά τον αγώνα της εθνικής μας με το αντίστοιχο συγκρότημα προκειμένου να λάβει τις οριστικές αποφάσεις του μετά το αίτημα της Superleague αλλά και της Football League-Football League 2, προκειμένου να προχωρήσει το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και ο ίδιος ο Πρόεδρός της Σοφοκλής Πιλάβιος σε νομικές εγγυήσεις, ότι κατά τη διάρκεια του νέου πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας δε θα υπάρξει καμία ένσταση από οποιαδήποτε ομάδα.

     

    Οι δηλώσεις του Στέλιου Σφακιανάκη

    Για την υπόθεση που βασανίζει εδώ και μήνες την ΠΑΕ Καβάλα αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» ο Αντιπρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος τόνισε ότι οι 3 συγκεκριμένες ομάδες θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες ακόμη υπομονή και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Έχουμε πλέον φορτωθεί πολλές ευθύνες με βασική το θέμα του Ηρακλή, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Αν μας διασφαλίσει η ΕΠΟ το νομικό υπόβαθρο για την υπόθεση των τριών, τότε εμείς θα συγκαλέσουμε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Αν δεν βρει νομικό υπόβαθρο, θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης.

     

    -Απευθύνθηκε και στους φίλους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ζητώντας τους να κάνουν λίγη υπομονή. Χαρακτηριστικά ο ίδιος για το θέμα αυτό δήλωσε τα εξής:

    «Εγώ στην πρώτη μου ανακοίνωση όταν ξεκίνησε η όλη υπόθεση, είχα ζητήσει νομικό υπόβαθρο. Θα πρέπει όμως να μου πουν οι φίλοι του Ηρακλή, πώς μία αδικία στην ομάδα τους γίνεται να δικαιωθεί με μία ακόμη ενδεχόμενη αδικία (αν δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες); Ας δείξουν δύο μέρες ακόμη μία ανοχή και να ξέρουν ότι θα μετακινηθούν εκεί που πρέπει, χωρίς παράπλευρες δράσεις».

    Comments are closed.