Bookmarks

    Να διασκεδάσει την απρόσμενη ήττα μέσα στην Τρίγλια μερικές ημέρες πριν θα επιδιώξει ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (18/4) το μεσημέρι στο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Football League.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό παιχνίδι για την ομάδα του Κόστα Ανυφαντάκη η οποία με τη νίκη κόντρα στο συγκρότημα της Κοζάνης θέλει η ηρεμία να επανέλθει μέσα στα αποδυτήρια της. Βέβαια άπαντες στον Α..Κ. γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στον βόρειο όμιλο της Football League κάτι που σημαίνει ότι η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης απαιτεί μεγάλη σοβαρότητα και διαρκή επαγρύπνηση από τους παίκτες της ομάδας της Καβάλας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

     

    Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

    Η ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Football League που περιλαμβάνει σημαντικά ζευγάρια ενώ να τονίσουμε ότι στην αναμέτρηση της ομάδας της Κοζάνης με την ΑΕΠ Κοζάνης ορίστηκε ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και βοηθοί του ορίστηκαν οι Νικόλαος Τοροσιάδης και Αργύριος Νταβέλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Football League και οι διαιτητές που ορίστηκαν, έχουν ως εξής:

     

    Καβάλα-ΑΕΠ Κοζάνης

    Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

    Βοηθοί: Τοροσιάδης-Νταβέλας (Μακεδονίας)

     

    Βέροια-Θεσπρωτός

    Διαιτητής: Κάτοικος (Αθηνών)

    Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών)-Κούφος (Μακεδονίας)

     

    Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

    Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιώς)

    Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας)-Βρούζος (Πιερίας)

     

    Πιερικός-Π.Ο Τρίγλιας

    Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

    Βοηθοί: Καλυβάς (Φθιώτιδας)-Μάνος (Λάρισας)

     

    Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου

    Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κάρδιτσας)

    Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας)-Βογιατζής (Καρδίτσας)

    Comments are closed.