Bookmarks

    Με τις αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική που θα διεξαχθούν το Σάββατο (17/4) δίνεται συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2′ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών εκεί που το ενδιαφέρον κυρίως επικεντρώνεται στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο τους.

     

    Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής επιστρέφει στην δράση καθώς υποδέχεται με στόχο της κατάκτηση της νίκης, τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στις 5 το απόγευμα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ. Θεωδόρου, Δημάδης και Αγραφιώτης ενώ

    Από την άλλη πλευρά ο ΓΣ Ελευθερούπολης που βρίσκεται σε τροχιά ανόδου ταξιδεύει στο Ναύπλιο προκειμένου σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας να αντιμετωπίσει τον τοπικό Οίακα. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Ελευθερούπολης «έκανε σεφτέ» στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Α.Ο Τρίτων ενώ οι γηπεδούχοι στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξαν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος γνώρισαν την βαριά ήττα από τον ΑΣ Καρδίτσα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν η κα Κωνσταντίνου μαζί με τους κ.κ. Λιότσιο και Τσιμπούρη.

     

    Α2 Ανδρών: Οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής

    Με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και η ΕΟΚ, με ανακοίνωση της, έκανε γνωστούς τους διαιτητές των αναμετρήσεων του Σαββάτου (17/4).

     

    Αναλυτικά οι  διαιτητές και οι κομισάριοι της 8ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι:

    Σάββατο 17Απριλίου

    Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Φίλιππος Β. Θεοδώρου-Δημάδης-Αγραφιώτης Γρ. (Δροσόπουλος)

    Στρέφη 17.00 Τρίτων-Παγκράτι Μαγκλογιάννης-Σκούτας-Γεράνιος (Παυλόπουλος)

    Ναυπλίου 17.00 Οίαξ Ναυπλίου-Ελευθερούπολη Κωνσταντινίδου-Λιότσιος-Τσιμπούρης (Μαυραντζάς)

    ΣΕΦ (αίθ. 5) 17.00 Ολυμπιακός-Πανερυθραϊκός Ψαριανός-Τσώνος-Μηλαπίδης (Βιδάλης)

    Χ.Αγγουράκης 17.00 Δάφνη Δ.-Ψυχικό Μπίκας-Στρέμπας-Τηγάνης (Γολεγού)

    Υμηττού 18.00 Αμύντας-Μαρούσι Κάρδαρης-Κωνσταντινόπουλος-Αναστασίου (Τηγάνης)

     

     

    Comments are closed.