Στο δυνατό, μοιρασμένο, μέτριο και αμφίρροπο παιχνίδι με λίγες φάσεις μεταξύ της Ξάνθης και του Α.Ο.Κ. που έγινε στο γήπεδο του ΑΟΞ το απόγευμα του Σαββάτου, κάτω από αρκετό κρύο, στην γειτονική πόλη οι «Αργοναύτες» λύγισαν στο 90’ με το γκολ που δέχθηκαν και έχασαν με (1-0).

 

Το φιλικό μέσα στην Ξάνθη για την ομάδα του Ζόραν Στοϊνοβιτς σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί κατά κάποιο τρόπο, ως ματς-πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής στις 10 Οκτωβρίου. Ήταν πάντως ένα δυνατό φιλικό με κάποια καλά διαστήματα που προσέφερε μέτριο θέαμα με λίγες φάσεις και στο οποίο οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα που ήθελαν, μετρώντας παράλληλα τις δυνάμεις του κάθε συνόλου, συλλογικά αλλά και σε ατομικό επίπεδο, δίνιντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες. Στον επαναληπτικό του (1-3) στο ενωσιακό γήπεδο Καβάλας, ο Α.Ο.Κ. μέσα στην Ξάνθη στάθηκε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο κατά διαστήματα, έδειξε σχετικά καλό πρόσωπο απείλησε κάποιες φορές την εστία της Ξάνθης και σε γενικές γραμμές άρεσε. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 90’ με κεφαλιά ο Σιαματάς.

 

Α.Ο Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Σουλιώτης, Τανζού, Ψεμματάς, Γερογιάννης, Τσαμούρης, Ξενιτίδης, Ορφανίδης, Οκάν, Αβραμίδης, Γκέκας, Ράνος.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Αργυρόπουλος, Ισμαήλ, Κατρανίτσας, Σιαματάς, Βαφειάδης, Μπουμπούκης, Μπογιατζίδης, Ιγνατιάδης, Τηλαβερίδης.

 

Α.Ο Καβάλα (Στοϊνοβιτς): Πάππος, Γεωργιάδης, Μίχος, Χασάνογλου, Μαρκοσιάν Αρ., Δορής, Κυριαλάνης, Στοϊνοβιτς, Κοσμίδης, Κομλιάς, Μαρκοσιάν Χρ.

Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Σιαματάς, Χατζησταύρου, Παπαδόπουλος, Σιμητός, Ανδρεαδάκης, Μανάφης, Ζήσης, Ντομί, Πάνος.

 

*** Εξάλλου σε ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό τεστ που έδωσε ο Ορφέας Ελευθερουπολης, στο Ενωσιακό γήπεδο Νικοτσάρα Δράμας κόντρα στον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε ουσία, άφησε καλές εντυπώσεις και αναδείχθηκε ισόπαλος με (1-1) αν προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

 

*** Τέλος ο ΜΑ Ορφανού αγωνίστηκε σε ένα δυνατό και πολύ αμφίρροπο φιλικό ματς με τον Απόλλων Παραλιμνίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Βαλτοτοπίου Σερρών το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ (0-0).

 

 

 

Comments are closed.

sarris