Δυναμική Συμμετοχή του ΝΟΘΑΚ στην Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη!

 

Με υψηλές προσδοκίες, απόλυτη προσήλωση και αγωνιστικό πάθος, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας ρίχνονται στη «μάχη» της Α’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Κατηγοριών (και Περιφερειακού Πρωταθλήματος) Κολύμβησης των αγωνιστικών κατηγοριών-Κ13, Κ14, Κ15/16, Κ17/18.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, 27 και 28 Ιουνίου 2026, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης».

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί το πρώτο μεγάλο και κρίσιμο σκαλοπάτι της θερινής σεζόν. Μετά από μήνες σκληρής και απαιτητικής προετοιμασίας, η ομάδα μας, αποτελούμενη από 20 κορίτσια και 14 αγόρια, είναι πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό μέσα στο νερό.

Στόχος όλων των παιδιών δεν είναι μόνο η επίτευξη νέων ατομικών ρεκόρ και η συγκομιδή εμπειριών, αλλά και η εξασφάλιση των πολύτιμων ορίων πρόκρισης για τη μεγάλη τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο ΟΑΚΑ.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριές μας! Είμαστε σίγουροι ότι η προσπάθειά τους θα μας κάνει για ακόμα μία φορά περήφανους.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  1. ΒΡΥΖΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  2. ΚΑΠΑΝΔΑΗ ΜΑΡΙΑ
  3. ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
  4. ΝΕΝΚΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑ
  5. ΣΙΚΑΔΑ ΠΑΓΩΝΑ
  6. ΣΤΕΦΑΝΗ ΕΛΛΗ
  7. ΣΥΠΚΩΒΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
  8. ΤΟΥΡΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  9. ΑΛΛΑ ΤΕΣΙΝΤΑ
  10. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
  11. ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ
  12. ΚΟΚΚΙΝΑΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
  13. ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  14. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  15. ΠΕΡΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  16. ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
  17. ΣΙΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ
  18. ΣΚΑΡΗ ΑΘΗΝΑ ΖΩΗ
  19. ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ
  20. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

 

ΑΓΟΡΙΑ

  1. ΒΕΡΓΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  2. ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  3. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  4. ΚΑΠΑΝΔΑΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
  5. ΜΑΣΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  6. ΝΕΖΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
  7. ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  8. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  9. ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  10. ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  11. ΛΕΒΕΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

12.. ΝΤΟΥΑΝΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

  1. ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  2. ΓΚΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ

 

Comments are closed.