Πραγματοποιήθηκαν στα Κύργια Δράμας οι «Ορεινοί Αγώνες Κυργίων», με αγωνίσματα ορεινού τρεξίματος 1, 5 και 14 χιλιομέτρων, καθώς και ποδηλατικό αγώνα 21 χιλιομέτρων (mountain bike).

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας (ΝΟΘΑΚ) συμμετείχε δυναμικά σε όλες τις αποστάσεις και κατηγορίες, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

 

Αγώνας 14 χλμ

  • Αντέσχος Κωνσταντίνος – 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία «έως 18 ετών» και 3ος στη γενική κατάταξη ανδρών.
  • Κωνσταντάρα Παναγιώτα – 2η θέση στην κατηγορία «40–49 ετών».

Αγώνας 5 χλμ

  • Νέζας Στράτος – 2η θέση στην κατηγορία «έως 18 ετών».
  • Μακέδος Δημοσθένης – 4η θέση στην κατηγορία «έως 18 ετών».

Αγώνας 1 χλμ

  • Μακέδος Μάξιμος – συμμετοχή στον παιδικό αγώνα (9 ετών).

Ποδηλατικός αγώνας 21 χλμ (MTB)

  • Καρυάτης Ιωακείμ – αξιόλογη επιστροφή σε αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, ο ΝΟΘΑΚ σημείωσε ακόμη μία σημαντική διάκριση με τον Σπαρταθλητή και τριαθλητή Μακέδο Θεόφιλο, ο οποίος συμμετείχε στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης στις 23 Νοεμβρίου, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με την εξαιρετική επίδοση των 3 ωρών.

Με αυτές τις συμμετοχές και επιτυχίες ολοκληρώθηκε μια εξαιρετικά παραγωγική και επιτυχημένη χρονιά για το Τμήμα Τριάθλου του ΝΟΘΑΚ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στον προπονητή τους, Νέζα Θέμη.

 

Comments are closed.