Bookmarks

    Archive for 21 September 2025

    Οι Πάνθηρες Καβάλας με καλή εμφάνιση στο τέλος νίκησαν με 49-58 μέσα στη Θεσσαλονίκη το Πανόραμα και πήραν την πολύ σημαντική πρόκριση.

     

    Διαιτητές: Σμπρίνης-Τογανίδου

     

    Δεκάλεπτα: 19-7, 25-25, 40-35 49-58

     

    ΑΣ Πανόραμα (Διαβολεμένου-Φωτιάδης): Παρακεντέ, Τσαλή 8(1), Παπαροϊδάμη 9(1), Τσαγκαροπούλου 4(10ρ.), Πατούνη 5(1), Τσινασλανίδου 3, Παντώτη 5(1)Παπαδοπούλου 5(1), Ουρμπάνιακ 10.

     

    Πάνθηρες Καβάλας (Παγκαλίδης): Τζιμορώτα 5(1), Μαραβέγια 7(1), Καλέα, Τσάντα 7(1), Κάρ 14(2), Παναγιωτίδου 5(1), Μοδέα, Σταμπουλίδου 16(2), Σταματάκη 4.

    Μετά από μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Νέστος Χρυσούπολης έχασε τελικά δίκαια μέσα στον πολύ ουσιαστικό και πολύ δυνατό Αστέρα Αktor Β΄ με (2-1).

     

    Να τονίσουμε ότι στο 18’ ο Αστέρας Αktor Β΄ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με γκολ του Γραμμένου ο οποίος από κοντά με  σουτ έκανε το (1-0) και στο 57’ ο ίδιος παίκτης με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το (2-0). Στο 73’ ο Νέστος μείωσε σε (2-1) με το γκολ του Σαπουντζή.

     

    Αστέρας Τρίπολης Β (Αντωνόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Γρόζντανιτς, Γρομητσάρης, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Φρίμπονγκ, Γραμμένος, Μπουλούλης, Φρόκου, Καλλαντζή, Αλεχάντρο.

     

    Σε ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι που έγινε με πολύ κόσμο για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Αετός Οφρυνίου «στραβοπάτησε» στο ματς που υποδέχθηκε στο γήπεδο του τον Πανθρακικό αφού έχασε με (0-1).

     

    Το παιχνίδι είχε δύναμη και πολύ πάθος, με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες και μεγάλες συγκινήσεις, σε ένα 90λεπτο στο οποίο οι δύο ομάδες που αναμένεται φέτος να πρωταγωνιστήσουν, να προσέχουν πιο πολύ τις άμυνες τους αλλά να δίνουν να πάντα για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης. Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ρούτση (0-1) ο οποίος χάρισε στην ομάδα της Κομοτηνής την πολύτιμη νίκη.

    Πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές αναμετρήσεις έγιναν το Σαββατοκύριακο (20-21/9) στο πλαίσιο της Α’ φάσης, του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και τα φαβορί όπως αναμένονταν νίκησαν είτε εύκολα είτε δύσκολα και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της φετινής διοργάνωσης.

     

    Σημειώνουμε ότι όλοι οι αγώνες του κυπέλλου διεξάγονται με το σύστημα των απλών συναντήσεων αποκλεισμού (νοκ άουτ) και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος εφαρμόζεται η προβλεπόμενη από το άρθρο 20 παράγραφος 9 του Κ.Α.Π διάταξη και ακολουθεί η διαδικασία παράτασης και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

     

    Άδεια Ικανότητας Αθλητή για τα τρία κορίτσια της Πετρούλας Πετρική – Σε συνεργασία με την Κωνσταντίνα Κατσίτη και την Ακαδημία Ιππασίας Κατσίτη.



    Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνεται η επιτυχής απόκτηση της Άδειας Ικανότητας Αθλητή από τις τρεις νεαρές αθλήτριες Στέλλα Παλμόσκι, Αναστασία Βολιώτη και Ηλίαννα Καραφύλλη, υπό την καθοδήγηση της Πετρούλας Πετρική, και σε στενή συνεργασία με την Κωνσταντίνα Κατσίτη και την Ακαδημία Ιππασίας Κατσίτη.

    Οι τρεις αθλήτριες διακρίθηκαν στις βασικές κατηγορίες του αθλήματος: ιππική δεξιοτεχνία, υπερπήδηση εμποδίων και ιππική αντοχή, αποδεικνύοντας υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, πειθαρχίας και αθλητικής ωριμότητας.