Bookmarks

    Όπως τελικά έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα το Action24 απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα μεταδόσεων των αγώνων της Super League 2.

     

    Να τονιστεί ότι η τελική συμφωνία μεταξύ της διοργανώτριας και του καναλιού περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός ή δύο αγώνων ανά αγωνιστική, στη ζώνη των 14:00. Για το προσεχές Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας (13-14/9) οι αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν ζωντανά θα είναι οι:

    -Ηρακλής – Αστέρας Aktor Β’

    -Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος

     

    Η απόφαση της Super League 2

    «Το Διοικητικό συμβούλιο της SL2 αποφάσισε την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος της SL2 στην εταιρεία PERCAPITA για 4 χρόνια ήτοι: 2025/26 –2026/27 – 2027/28 – 2028/29.

    Για το λόγο αυτό συστάθηκε 3 μελής επιτροπή από τους κ.κ. Πέτρο Μαρτσούκο, Γεώργιο Λεονταρίτη και Αντώνιο Πίκουλα, για να διαπραγματευτούν τους ειδικότερους όρους της σύμβασης και να υπογράψουν αυτή».

    Comments are closed.