Bookmarks

    Ο Νικηφόρος Μπολδόγλου αποτελεί την πρώτη προσθήκη του ΓΣΕ για τη νέα σεζόν και στο σχετικό δελτίο τύπου σημειώνονται τα εξής:

     

    -«Καλώς ήρθες Νικηφόρε στην Ελευθερούπολη και στον ΓΣΕ

    Who is who

    Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, στις 21 Μαρτίου του 2003, ξεκίνησε το μπάσκετ στην αθλητική ακαδημία ΔΕΚΑ Ευόσμου, όπου αγωνίστηκε στα παιδικά και εφηβικά τμήματα, συμμετέχοντας σε τελικές φάσεις των αντίστοιχων πρωταθλημάτων (καλύτερη 5αδα στο πανελλήνιο παίδων τη σεζόν 2018-19) και έχοντας τις πρώτες του συμμετοχές με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

    Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με τον Αθλητικό Όμιλο Πολύγυρου Θεσσαλονίκης, στη Β’ Εθνική κατηγορία και την επόμενη χρονιά συμμετείχε για πρώτη φορά στην αγωνιστική του καριέρα στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία κατακτώντας τη δεύτερη θέση, με την ομάδα του Τρίτωνα, κερδίζοντας την άνοδο στην Basket League, με ρεκόρ τους 9 πόντους, στον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου, έχοντας απόλυτη ευστοχία στα σουτ (2/2 τρίποντα).

    Παράλληλα κλήθηκε και στην προεθνική Νέων Ανδρών (Under 20).

    Ο Μπολδόγλου τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε με τον Αμύντα τόσο στο πρωτάθλημα της Elite League όσο και στο πρωτάθλημα της National League 1».

    Comments are closed.