Bookmarks

    Μια πολύ μεγάλη νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά και μόλις μία ανάσα στην πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική πέτυχε ο Άρης Πηγών που κέρδισε με το εντυπωσιακό (5-0) επί του Ηρακλή Αμμουδιάς σε ένα παιχνίδι το οποίο για πολλούς ήταν ο μεγάλος «τελικός» για την πολυπόθητη άνοδο.

     

    Να τονίσουμε ότι η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη πραγματοποιώντας την καλύτερη και πιο ουσιαστική εμφάνιση της στα μπαράζ, δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της, φτάνοντας στην πολυπόθητη και πολύ άνετη νίκη. Μάλιστα ο Άρης Πηγών άνοιξε το σκορ μόλις στο 10′ με τον Ιάσωνα Παντελίδη ενώ στο 34′ ο Φώτης Δουμάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα των Πηγών συνέχισε να παίρνει στο γήπεδο αυτό που ήθελε και με τον Βασίλη Αθνασάκη να πετυχαίνει δύο γκολ στο 58′ και το 89’ και τον Τάσο Φραγκούλη να σκοράρει στο 78′ διαμορφώθηκε το εντυπωσιακό 5-0.

    Πλέον οι πρωταθλητές Καβάλας έχοντας ρεπό την επόμενη αγωνιστική στρέφουν εξ’ ολοκλήρου το ενδιαφέρον τους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Σιδηροχώρι με το Δόξα οπού θέλουν απλά τη νίκη χωρίς να τους νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Βέβαια να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Πηγών μπορεί να μην χρειαστεί τίποτα αν η Αμμουδιά χάσει την επόμενη αγωνιστική στην Αλεξανδρούπολη. Να σημειώσουμε ότι ο Άρης Πηγών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ την Κυριακή 26 Μάιου θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο  του ρεπό ενώ την τελευταία-7η αγωνιστική η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη, εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που έχει από πολύ λίγες έως ελάχιστες ελπίδες ανόδου, στις 2 Ιουνίου.

     

    6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    (26 Μαΐου)
    ΑΕ Ευόσμου – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
    Αλεξανδρούπολη – Ηρακλής Αμμουδιάς
    ΠΑΟΠ Νέας Αμισού  – Παύλος Μελάς
    ΡΕΠΟ: Άρης Πηγών

     

    Η βαθμολογία

    5η αγωνιστική

    Αλεξανδρούπολη FC 12 (10-5)*

    Άρης Πηγών 9 (9-4)

    Ηρακλής Αμμουδιάς 8 (9-7)

    ΑΕ Ευόσμου 7 (5-3)*

    Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 4 (5-5)*

    ΠΑΟ Ποντίων Ν. Αμισού 2 (3-6)*

    Παύλος Μελάς Κουτσού 0 (1-13)*
    *Έχουν κάνει το ρεπό τους

     

    7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    (2 Ιουνίου)
    ΠΑΟΠ Νέας Αμισού  – Αλεξανδρούπολη
    Παύλος Μελάς – ΑΕ Ευόσμου
    Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Άρης Πηγών
    ΡΕΠΟ: Ηρακλής Αμμουδιάς

    Comments are closed.