Bookmarks

    Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος του ΝΟΘΑΚ Χρήστος Μασάνης, ο Αντιπρόεδρος Πρόδρομος Ντουάνογλου, Γραμματέας του Δ.Σ καθώς επίσης οι Μαγδαληνή Ελευθεριάδου, και ο έφορος των αγωνιστικών τμημάτων κ. Κωσταντίνος Παυλίδης, συνόδευσαν το τμήμα κολύμβησης των αγωνιστικών κατηγοριών στην Αλεξανδρούπολη για τη συμμέτοχή τους στους Διεθνείς αγώνες «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-24».

     

    Είχαν την ευκαιρία και πραγματοποίησαν συνάντηση γνωριμίας τόσο με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης ΑΜΘ κ. Μιχαήλ Κούγκουλο, όσο και με τον κ. Χρήστο Μπανιώτη Γενικό Γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής και Πρόεδρο του ΚΟ ΔΡΑΜΑΣ. Συζητήθηκαν οι στόχοι και οι δράσεις των Ομίλων σε Περιφερειακό επίπεδο καθώς και οι από κοινού αθλητικές υποχρεώσεις.

    Στους Αγώνες παραβρέθηκε εκπροσωπώντας την ΚΟΕ, ο Ταμίας της Ομοσπονδίας, Πρόεδρος του ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Κατσαντώνης του οποίου η ενημέρωση για θέματα που άπτονται του ΝΟΘΑΚ και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ήταν πολύ σημαντική και εποικοδομητική.

    Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον διοργανωτή ΝΟΑ.

     

    Comments are closed.