Bookmarks

    Άξιος πρωταθλητής ο Α.Ο.Κ. στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με την ασύλληπτη συγκομιδή των 97 βαθμών και άξιος κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας που νίκησε τον Βύρωνα Καβάλας με (1-0)  και η χρονιά κλείνει με τον πλέον πετυχημένο τρόπο για την ομάδα του Τιμόθεου Καβακά.

     

    Μία ομάδα που σήκωσε δύο κύπελλα το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) στον ουρανό της Καβάλας και η οποία απόλυτα δικαιολογημένα πανηγύρισε μαζί με όλους τους καβαλιώτες, στην φιέστα που ακολούθησε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μετά το τέλος του τελικού της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Ένας μεγάλος τελικός-γιορτή όντως του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, που είχε δύο μεγάλους πρωταγωνιστές. Δύο ιστορικές ομάδες του νομού Καβάλας. Από την μία ο Α.Ο.Κ. και από την άλλη ο Βύρωνας του Αντώνη Λαδάκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις, με τη δική του λαμπρή ιστορία, σε ένα παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις, πολύ όμορφο θέαμα και άφθονο χειροκρότημα και για τους δύο. Να αναφέρουμε ότι ο τελικός έγινε παρουσία εκπροσώπων της ΕΠΟ και Ενώσεων από όλη τη χώρα, σε μία πολύ καλή διοργάνωση.

    Για την ιστορία να τονίσουμε ότι οι «Αργοναύτες»  είχαν στο 13’ οριζόντιο δοκάρι με τον Αλ Ρασίντ ενώ στο 35’ μετά από φάση διαρκείας ο Τουμανιδης με κοντινό σουτ βρίσκει οριζόντιο δοκάρι της Καβάλας. Στο 68’ μετά από την πάσα του Αλτιντζή, ο Σαμπανίδης με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το (1-0). Διαιτητής του τελικού ήταν ο Αναστάσιος Τσιλίκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Θεοφανίδη και Γεώργιο Ταουκτσή και 4ο διαιτητή τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

    Καβάλα: Αστράς, Καζαντζίδης (87’ Γερονικολός), Δερμιτζάκης (46’ Σαμπανίδης), Σμίλτος, Δαλιανόπουλος, Δημητριάδης, Λαγός, Μέτσε, Αλ Ρασντί (66’ Καρακώστας), Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης (53’ Αλντιντζής).

    Βύρωνας: Kiuan, Καρύπογλου, Τσεμαλίδης (84’ Ναουμίδης), Τουμανίδης, Μπάμπουρας, Τοπάλι, Παπαδόπουλος (66’ Τσιτσιλικάκης), Βλάχος (84’ Αμιάδης), Πτηνόπουλος, Μπερούκας, Μπρατσιάνη.

     

     

    Comments are closed.