Bookmarks

    Archive for 29 September 2023

     Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε την έλευση του 24χρονου Ηρακλειώτη στόπερ, Μανώλη Περδίκη που πέρυσι είχε 17 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ 2 με τη Βέροια (συμπαίκτης με Γιαγτζίδη).

     

    Παλιότερα αγωνίστηκε σε ΟΦΗ και ΟΦ Ιεράπετρας (συνεργάστηκε και με τον Τίμο Καβακά, έχοντας συμπαίκτη και τον Γιώργο Σμίλτο).

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Αργοναυτών” αναφέρει:

    “Ο Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Μανώλη Περδίκη ο οποίος την περασμένη χρονιά είχε 17 συμμετοχές με την Βέροια στην Superleague 2 κι αν μη τι άλλο διαθέτει την εμπειρία για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της ομάδος μας».

    O ΓΣ Ελευθερούπολης το Σάββατο (30/9) στο κλειστό της Γεωργιανής για την β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα υποδεχθεί Αίαντα Ευόσμου ενώ η Αγία Βαρβάρα θα υποδεχθεί τον ΑΣ Παπάγου.

    Με ένα ματς εκκινεί η Β Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με την 1η της αγωνιστική, με τον ΑΣΕ Δούκα της Γ Εθνικής να υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής τον ΑΟ Μυκόνου της Ελίτ Λίγκ με στόχο την έκπληξη κόντρα στο δίχως αμφιβολία φαβορί του εν λόγω νοκ άουτ αγώνα.

     

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

     

    Παρασκευή 29/9

    Μια μέρα μετά το επίσημο ντεμπούτο του, όπου μπήκε αλλαγή και πέτυχε γκολ στη νίκη με σκορ (5-0) κόντρα στον Αετό Βαρβάρας στην Ελευθερούπολη, η Καβάλα εξέδωσε επίσημα δελτίο υύπου για την “επαναφορά” του έμπειρου φορ, Βασίλη Παπαδόπουλου, στο ρόστερ, σχεδόν μετά από μια τετραετία από την πρώτη θητεία του.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των “Αργοναυτών” αναφέρει τα εξής:

    “Ο Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την σημαντική έλευση/επιστροφή του28χρονου Καβαλιώτη επιθετικού Βασίλη Παπαδόπουλου.

    Ο Βασίλης έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια στην Superleague 2 με τις εμφανίσεις του, μετράει 47 συμμετοχές και 12 γκολ στην συγκεκριμένη κατηγορία και ήδη χθες πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Α.Ο.Κ. “.

    Τον ετήσιο αγιασμό του εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Ελίτ Λίγκ έκανε το απόγευμα της Πέμπτης (28/9) ο ΓΣ Ελευθερούπολης, ο οποίος θέλει για άλλη μια χρονιά να είναι φυσικά πρωταγωνιστής στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία της χώρας.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ελευθερούπολης αναφέρει τα εξής:

    -“Ετελέσθη ο αγιασμός της ομάδας μας.

    Πριν από λίγη ώρα ετελέσθη ο αγιασμός της ομάδας μας, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Γεωργιανής.

    Καλή αγωνιστική χρονιά, καλή δύναμη σε όλους”.

    Tέλος να τονίσουμε ότι ο ΓΣ Ελευθερούπολης το Σάββατο (30/9) στο κλειστό της Γεωργιανής για την β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα υποδεχθεί Αίαντα Ευόσμου.