Bookmarks

    Archive for 20 September 2023

    Σε κλίμα ικανοποίησης και ιδιαίτερα φιλικό και παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/9) στο SeaView Kitchen Bar, η παρουσίαση της νέας φανέλας του Α.Ο.Κ. και ταυτόχρονα γνωριμία με το ρόστερ της ομάδας.

    Στην εκδήλωση να τονίσουμε ότι παραβρέθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή των «Αργοναυτών» μέλη του ερασιτέχνη, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Πριονίδης και μέλη της διοίκησης, εκπρόσωποι του συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και της τοπικής αυτοδιοίκησης,  αντιπροσωπείες φορέων και βέβαια φίλαθλοι της ομάδας. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πολύ καλό, τα χαμόγελα έδωσαν και πήραν, όπως βέβαια και οι ευχές ανόδου ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος επικουνωνίας του Α.Ο.Κ., Μπάμπης Παναγιωτίδης..

    Ο διαιτητής Δημήτρης Κεφαλάς της Ε.Π.Σ. Σερρών ορίστηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ., στο δημοτικό γήπεδο Ξάνθης κόντρα στον Άρη Πετεινού για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο οποίος θα έχει βοηθούς, τους Ιωάννη Βακουφτσή και Χρήστο Χολάνη από την ίδια ένωση.

     

    Από την άλλη πλευρά στην αναμέτρηση του Νέστου, στη Χρυσούπολη κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου διαιτητής ορίστηκε ο Γεώργιος Δροσίνης της Ε.Π..Σ. Θράκης που θα έχει βοηθούς, τους Μάριο Γκιώση και Κοσμά Παπαδόπουλο επίσης της Ε.Π..Σ. Θράκης.

     

    Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι οι εξής:

    Τελικά στο γήπεδο της Γενισέας Ξάνθης κόντρα στον Άρη Πετεινού θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο.Κ., το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου, παιχνίδι που ανήκει στο πλαίσιο της 3ης αγνωστικής.

     

    Αυτό πλέον έγινε και επίσημα γνωστό μετά από την ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ η οποία να σημειώσουμε ότι διατήρησε την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών αποκλεισμού της έδρας της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης, για τα πολύ σοβαρά επεισόδια που έγιναν στη διάρκεια των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας.