Bookmarks

    Archive for 19 September 2023

    Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο πίνακας των σκόρερς μετά το πέρας 2ης αγωνιστικής η οποία ουσιαστικά ήταν η… πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

     

    Να σημειωθεί ότι ο πρώην επιθετικός του Α.Ο.Κ. Νίκος Σαμπανίδης που τώρα αγωνίζεται στον Άρη Αβάτου στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου συνολικά πέτυχε 3 τέρματα και βρίσκεται μόνος στην κορυφή ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Πέτρος Ορφανίδης του Νέστου Χρυσούπολης καθώς είναι ο μοναδικός που σκόραρε 2 τέρματα.

    Τα υπόλοιπα 18 σκόραραν 18 διαφορετικά πρόσωπα. Συνολικά στην 2η αγωνιστική σημειώθηκαν 23 τέρματα.

     

    Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ

    Ο καβαλιώτης Αργύρης Κατσίνης, είναι διαιτητής της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, ο οποίος ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι του Ελλοπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά για την πρεμιέρα στον όμιλο των ομάδων της Κρήτης στη Γ Εθνική.

     

    Ο ποδοσφαιριστής Αχήμαστος μετά από σκληρή διεκδίκηση της μπάλας, σωριάστηκε στο έδαφος και έχασε τις αισθήσεις του.

    Ο διαιτητής χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, έβαλε το χέρι στο στόμα του ποδοσφαιριστή και μπόρεσε να τον σώσει, καθώς όπως αναφέρει δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, με την μύτη του να είναι σπασμένη επίσης.

    Σημειώνεται ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε από την Βοιωτία στην Αθήνα, οπού νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.