Bookmarks

    Archive for 15 September 2023

    Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2 αποφάσισε την αποβολή του Αλμωπού από το πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα της Αριδαίας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής ενώ δεν αποκλείεται την θέση του να πάρει στον βόρειο όμιλο ο Α.Ο.Κ. με τις πιθανότητες βέβαια να μην είναι μεγάλες.

     

    Ο Αλμωπός Αριδαίας αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς δεν εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ. Αυτό αποφάσισε το Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας. Αξίζει να τονιστεί πως η ομάδα δε θ’ αντικατασταθεί και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 12 ομάδες στον Βόρειο Όμιλο χωρίς όμως αυτό να είναι βέβαιο, ενώ δεν πρόκειται να γίνει νέα κλήρωση, αλλά θα υπάρχουν δύο ρεπό κάθε βδομάδα.

    Με την 5η θέση στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες Ανδρών στο Ηράκλειο Κρήτης, ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Γιάννης Σκαρής και ο προπονητής του Γκέκας Νίκος, ολοκλήρωσαν έναν ακόμα αγώνα για φέτος.

     

    Επόμενη στάση το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στην Κέρκυρα στις 29/09 – 01/10, όπου πάλι θα κληθούν να εκπροσωπήσουν της χώρα μας.

    Συγχαρητήρια και στους δύο, που αν και η κούραση είναι μεγάλη, δεν χάνεται η διάθεση, η πίστη και η χαρά σε αυτό που κάνετε. Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτά είναι τα σωστά πρότυπα για τα παιδιά μας.

    Σας περιμένουμε, καλή επιστροφή, μας κάνετε περήφανους!