Bookmarks

    Archive for 14 September 2023

    Μετά την αναβολή της 1ης αγωνιστικής λόγω των πλημμυρών στην Θεσσαλία, το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει με τις αναμετρήσεις της 2ης στροφής την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 16:00.

     

    Αναβλήθηκε η αναμέτρηση του 1ου ομίλου Καβάλα-Αετός Βαρβάρας, όπως είχε αναβληθεί και το πρώτο ματς του ΑΟΚ πριν τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ για την ολική αναβολή της πρεμιέρας ενώ την ίδια να τονίσουμε ότι ο Νέστος στην Χρυσούπολη θα υποδεχθεί τον Άρη Πετεινού με στόχο την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

     

    Αναλυτικά τα ματς και οι διαιτητές:

    Άρης Αβάτου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Σιουμπάρας, Μπόιτσιος, Παυλίδης – Δράμας)

    Τον κοινοτικό της παίκτη για το νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής βρήκε όπως είναι γνωστό η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που συνεχίζει τον προγραμματισμό της και η οποία να θυμίσουμε ότι προ ημερών τα βρήκε σε όλα με τον Γάλλο φόργουορντ Lionel Colson (21 ετών, 2.06 ύψος).

     

    Ο νεαρός ψηλός μέχρι πρότινος δεν είχε πάρει την απόφαση ποτέ να αγωνιστεί εκτός Γαλλίας, εκεί όπου έχει περάσει όλα τα χρόνια της ζωής και της καριέρας του.

    Πέρυσι να τονίσουμε ότι ο Γάλλος φόργουορντ Lionel Colson πέρασε τη σεζόν μεταξύ της πρώτης ομάδας αλλά και της U21 της Fos-sur-Mer στη χώρα του, με την οποία μέτρησε έναν πόντο κατά μέσο όρο στο LNB αλλά και 9 πόντους με 5 ριμπάουντ στην U21.