Bookmarks

    Archive for 12 September 2023

    Συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους Γιάννη Σκαρή και τον προπονητή του Γκέκα Νίκο του ΝΟΘΑΚ, με τη συμμετοχή τους στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

     

    Σήμερα μετέβησαν οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας κολύμβησης OPEN WATER Δαλδογιαννης Αστέρης ,Σκαρης Ιωαννης, Γιαννοπούλου Νεφέλη & Ρακοπουλου Αντωνία , στο Ηράκλειο μαζι με τον υπεύθυνο προπονητή Γκέκα Νίκο για να συμμετάσχουν στις 14&15/09 στον αγώνα μεγάλων αποστάσεων.

    Είναι μεγάλη τιμή για τον όμιλο, όταν εκτός από τον αθλητή του αναγνωρίζεται και ο προπονητής του.

    Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 14/09 στις 11:00 π.μ. και ο Γιάννης θα λάβει μέρος στα 5 km open water.

    Επικυρώθηκε χωρίς την συμμετοχή του Α.Ο.Κ. ο καταρτισμός των δυο ομίλων στη Σούπερ Λιγκ 2 και εν συνεχεία έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος. 

     

    Το κενό της Ιεράπετρας εντέλει δεν καλύφθηκε, με την ΑΕΚ Β να τοποθετείται στο Βορρά, μαζί με Λεβαδειακό και Αιολικό.  Στο Νότο μεταφέρθηκαν Παναθηναϊκός Β και Διαγόρας Ρόδου, ενώ εκεί τοποθετήθηκε και ο Τηλυκράτης Λευκάδας.

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

    “Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 11.9.2023

    Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου πραγματοποιήθηκε o καταρτισμός των ομίλων του Πρωταθλήματος 2023-2024 των ανδρών και της Κ19.

    Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με δύο νέους προπονητές για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024. 

     

    Οι προπονητές αυτοί είναι ο κος. Λουκάς Τερμεντζής και ο κος. Αργύρης Ελευθεριάδης. Αμφότεροι αναλαμβάνουν τις δύο ομάδες των μικτών της ΕΠΣ Καβάλας, που θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο κος. Τερμεντζής επιστρέφει σε πάγκο της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Καβάλας μετά από χρόνια, ενώ ο κος. Ελευθεριάδης με την εμπειρία και τις γνώσεις του έχει να δώσει πολλά στη διαχείριση του δυναμικού της ομάδας.