Bookmarks

    Archive for 6 September 2023

    Σύντομο αποδείχτηκε το πέρασμα του Γιώργου Ναουμίδη από τη Δόξα Δράμας. 

     

    Ο Βολιώτης στόπερ είχε ανακοινωθεί στις 9 Αυγούστου από τους “Μαυραετούς”, παίρνοντας μέρος σε προπονήσεις και φιλικά, αλλά αποχώρησε πρόωρα, με τον Βύρωνα Καβάλας να ανακοινώνει την “επαναφορά” του στο ρόστερ (ουσιαστικά ετεροχρονισμένη ανανέωση, αφού δε μεσολάβησε κάποια συμμετοχή του σε επίσημο ματς στους Δραμινούς).

     

    Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους Καβαλιώτες:

    “Για 2η χρονιά θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ναουμίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στο Βύρωνα με πολλή όρεξη για δουλειά. Από πέρυσι άλλωστε οι σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών απέκτησαν γερές βάσεις και οι κοινοί στόχοι οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

    Σε μία σημαντική κίνηση ανθρωπιάς θα προβεί η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σε συνεννόηση πάντα με τις διαγωνιζόμενες ομάδες, καθώς τα έσοδα από τον τελικό του Super Cup “Δημήτρης Ρουμελιώτης” αναμένεται να διατεθούν στους πυρόπληκτους του Δήμου Νέστου. 

     

    Η ΕΠΣ Καβάλας, με γνώμονα πάντα το κοινωνικό καλό και με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, προχώρησε στην εν λόγω απόφαση, αφού πρώτα συζήτησε την πρόταση αυτή με τις δύο ομάδες του τελικού, ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, καταλήγοντας σε αυτήν τη σημαντική κίνηση.

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όπως όλα δείχνουν «άναψε το πράσινο φως» στον Α.Ο.Κ. για την πιθανή συμμετοχή του στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας αφού με επίσημη ενημέρωση της στους «Αργοναύτες», ανέβαλε τις πρώτες δύο αγωνιστικές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής το οποίο ξεκινάει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

     

    Αντίθετα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Νέστος θα παίξει κανονικά. Παράλληλα να τονίσουμε ότι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάββα Κοτταρίδη δείχνει ο Νέστος Χρυσούπολης, καθώς οι επαφές των δυο πλευρών προχώρησαν σημαντικά και αναμένονται εξελίξεις.