Bookmarks

    Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων, μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο τελικός του Super Cup “Δημήτρης Ρουμελιώτης” ανάμεσα στον ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και το ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ μετατίθεται για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στις 17:00. 

     

    Ο τελικός που θα αναδείξει τον υπερπρωταθλητή της ΕΠΣ Καβάλας για αυτήν τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος.

    Ο αγώνας ανάμεσα στον Πρωταθλητή και τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Καβάλας, σε περίπτωση που λήξει ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια, θα οδηγηθεί κατευθείαν στη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση, ύστερα από απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής.

    Eξάλου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστό ότι, τα τηλεοπτικά δικαιώματα για την κάλυψη των αγώνων όλων των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ανήκουν αποκλειστικά στο ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ.

    Όποια ομάδα επιθυμεί κάλυψη των αγώνων της, θα πρέπει να έρχεται σε επικοινωνία με το συγκεκριμένο μέσο και τον υπεύθυνο του κο. Θέμη Χατζηαναγνώστου.

    Comments are closed.