Bookmarks

    Τελικά στο γήπεδο της Γενισέας Ξάνθης κόντρα στον Άρη Πετεινού θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Α.Ο.Κ., το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου, παιχνίδι που ανήκει στο πλαίσιο της 3ης αγνωστικής.

     

    Αυτό πλέον έγινε και επίσημα γνωστό μετά από την ανακοίνωση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ η οποία να σημειώσουμε ότι διατήρησε την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών αποκλεισμού της έδρας της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης, για τα πολύ σοβαρά επεισόδια που έγιναν στη διάρκεια των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική με την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας.

    Το παιχνίδι θυμίζουμε οτι εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ου 1ου ομίλου έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού πρόκειται παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι τόσο από τους γηπεδούχους που θα δώσουν για πρώτη φορά αγώνα για τη Γ’ Εθνική, όσο και από την Καβάλα που πρόκειται να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους στην γειτονική πόλη.

    Βέβαια να τονίσουμε ότι με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στον Άρη Πετεινού θα αρχίσει για την ομάδα του Τιμόθεου Καβακά ένας πραγματικός «Γολγοθάς» αγωνιστικών υποχρεώσεων. Και αυτό διότι ο Α,Ο,Κ, είναι υποχρεωμένος να δίνει δύο αγώνες την εβδομάδα. Έτσι, μετά το παιχνίδι με τον Άρη Πετεινού μέσα στη Γενισέα, ακολουθεί ο εξ αναβολής αγώνας της 2ης αγωνιστικής με τον Αετό Βαρβάρας την ερχόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Ελευθερούπολης λόγω των έργων που εκτελούνται στον χλοοτάπητα του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Από εκεί και πέρα την μεθεπόμενη Κυριακή 1η Οκτωβρίου ο Α.Ο.Κ. θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ όπως είναι ήδη γνωστό για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, έχει προγραμματιστεί  η διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής, που είχε αναβληθεί λόγω των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία. Τέλος να τονίσουμε ότι για το παιχνίδι με τον Άρη Πετεινού η προετοιμασία του Α.Ο..Κ. συνεχίζεται κανονικά όμως χωρίς τους τραυματίες Βασιλόπουλο, Σαλπιγγίδη και Μαγκαφίνη στους οποίους δεν υπολογίζει ο προπονητής Τιμόθεος Καβακάς.

    Comments are closed.