Bookmarks

    Στον soccerpractor μίλησε ο πρωταγωνιστής της Καβάλας στη νικηφόρα πρεμιέρα της, ο Κοσμάς Γκέκας. Ο 27χρονος Πτολεμαϊδιώτης σέντερ φορ “μάτωσε” τα δίχτυα πέρυσι με τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με 17 γκολ στο πρωτάθλημα, κάνοντας τον ΑΟΚ να τον επιλέξει για το “9”, ενώ βοήθησε και στην πορεία των Σερραίων ως τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. 

     

    Ο Γκέκας, που έχει αφήσει το στίγμα του στην κατηγορία και με τον Άρη Αβάτου, άρχισε… ζεστός στους “Αργοναύτες”, με χατ τρικ στη νίκη με 5-0 στο γήπεδο Γενισέας κόντρα στον Άρη Πετεινού.

    Ο υψηλόσωμος στράικερ αναφέρθηκε στο πρώτο τρίποντο, στην αυριανή εξ’ αναβολής “μάχη” με τον Αετό Βαρβάρας, στα ατού των “γαλάζιων” και στην προσπάθεια ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2 από την ομάδα του Τίμου Καβακά. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

     

    Για το ευρύ 5-0 της Κυριακής, εκτός με τον Άρη Αβάτου: “Παρουσιαστήκαμε απόλυτα έτοιμοι στην Ξάνθη, γνωρίζοντας ότι αυτά τα παιχνίδια της πρεμιέρας κρύβουν κινδύνους. Παρόλα αυτά, μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σεβόμενοι και τον αντίπαλο φυσικά!”.

    Για το γεγονός οτι ξεκίνησε με χατ τρικ τη θητεία του στον ΑΟΚ: “Σίγουρα ήταν πολύ θετικό και κυρίως ψυχολογικό το χατ τρικ, με τα γκολ… τρέφεται ο κάθε επιθετικός! Χατ τρικ περισσότερα στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες είχα να πω την αλήθεια, λογικό κιόλας. Σαφώς και η ποιότητα της ομάδας βοηθάει τον κάθε επιθετικό. Αλλιώς είναι να δημιουργείς και να φτιάχνεις ευκαιρίες και τελείως διαφορετικό πράγμα να αμύνεσαι “.

     

    Για το στόχο της ανόδου στην Καβάλα και το αν αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί: “Το σημαντικό είναι να παρουσιαζόμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι. Η Καβάλα είναι καταδικασμένη για τον πρωταθλητισμό, η φανέλα και η ιστορία μας το μαρτυρούν και το επιβάλλουν αυτό. Και εφόσον συνδυάζεται και με το καλό ποδόσφαιρο, που μας περνά ο κόουτς, αναμφίβολα είναι το ιδανικό. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στον όμιλό μας. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι που έρχεται μεμονωμένα. Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο και οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε πάντα έτοιμοι! Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε κατηγορία και να επαναφέρουμε τον ΑΟΚ εκεί που πραγματικά ανήκει”.

    Για το εξ΄ αναβολής της Τετάρτης, εντός με τον Αετό Βαρβάρας και το γεγονός οτι ο ΑΟΚ θα κληθεί να δώσει 5 ματς σε σχεδόν 15 μέρες, λόγω των δυο “χρωστούμενων” αγώνων: “Λόγω των δυο αναβολών θα κληθούμε να παίξουμε 5 συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά και σωματικά από την προετοιμασία. Λύσεις υπάρχουν παντού, σε κάθε θέση και πιστεύω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτόν τον μίνι μαραθώνιο. Φυσικά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με προσοχή και στόχο τη νίκη σε καθένα από αυτά, άσχετα με αντίπαλο και έδρα”.

    Comments are closed.