Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με δύο νέους προπονητές για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024. 

 

Οι προπονητές αυτοί είναι ο κος. Λουκάς Τερμεντζής και ο κος. Αργύρης Ελευθεριάδης. Αμφότεροι αναλαμβάνουν τις δύο ομάδες των μικτών της ΕΠΣ Καβάλας, που θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο κος. Τερμεντζής επιστρέφει σε πάγκο της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Καβάλας μετά από χρόνια, ενώ ο κος. Ελευθεριάδης με την εμπειρία και τις γνώσεις του έχει να δώσει πολλά στη διαχείριση του δυναμικού της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο κος. Λουκάς Τερμεντζής αναλαμβάνει την καθοδήγηση της μεγάλης ομάδας (Κ-16) και ο κος. Αργύρης Ελευθεριάδης αυτήν της κατηγορίας Κ-14.

Η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας, εύχεται στους δύο προπονητές καλή επιτυχία στο νέο τους έργο.

 

Κλήσεις σε απολογία από την Ε.Π.Σ. Καβάλας

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αφού εξέτασε τo Φύλλο Αγώνα του Super Cup “Δημήτρης Ρουμελιώτης” που διεξήχθη στις 10/9/2023, καλεί σε απολογία τον κάτωθι αξιωματούχο ομάδας:

-Τον παράγοντα του σωματείου Α.Π.Σ. ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, κο. Ρήγα Σταύρο, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00 στα γραφεία της Ένωσης, για όσα αναφέρονται στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του Παρατηρητή της αναμέτρησης ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

 

Comments are closed.