Bookmarks

    Archive for 8 June 2023

    Με τους αγώνες της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής θα συνεχιστεί την Κυριακή 11 Ιουνίου το μίνι πρωτάθλημα των Πρωταθλητών ΕΠΣ στον 1ο Όμιλο, όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στον πρωταθλητή Ξάνθης Άρη Πετεινού και την πρωταθλήτρια Δράμας Δόξα Βώλακα.

     

    Στην αναμέτρηση ορίστηκε τριπλέτα από την ΕΠΣ Έβρου και συγκεκριμένα ο Αναστάσιος Φιλιππίδης ως διαιτητής και οι Ευάγγελος Κατσαντούρας και Ελευθέριος Νασιούλης ως βοηθοί. Παρατηρητής τους θα είναι ο Δημήτριος Κωνσταντάρας της ΕΠΣ Καβάλας και ο Ορφέας Ελευθερούπολης που δεν έχει κανένα κίνητρο ολοκληρώνει τις αγωνιστές του υποχρεώσεις με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας την Κυριακή 11 Ιανουαρίου.

    Ο NΟΘAK συμμετείχε για 8η συνεχόμενη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Βετεράνων (MASTERS) με 6 κολυμβητές/τριες του.

     

    Η ομάδα MASTERS εκπροσώπησε την πόλη μας και τον όμιλό μας σε όλες τις διοργανώσεις της ΚΟΕ στηρίζοντας τον θεσμό.

     

    Οι κολυμβητές/τριες έχουν σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα σε 485 κολυμβητές/τριες που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2-4 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ :

    Χαϊνας Πέτρος 4 χρυσά

    Κυρανούδη Λία 3 χρυσά 1 ασημένιο

    Αρσένη Κική 2 χρυσά 1 ασημένιο 1 χάλκινο

    Ανδρεαδου Μελίνα 1 ασημένιο 1 χάλκινο

    Μανφρέντι Κάτια 3 ασημένια

    Βαβδινού Λία 3 χάλκινα

    Την περιοχή των Αγράφων, στα όρια των Νομών Καρδίτσας και Ευρυτανίας, επισκέφτηκε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 3-5 Ιουνίου 2023. Οι 14 Καβαλιώτες ορειβάτες διανυκτέρευσαν το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Ανθηρό σε αντίσκηνα και το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν την ανάβαση για την κορυφή «5 Πύργοι» στα 2.004 μέτρα.

     

    Ακολουθώντας το πανέμορφο μονοπάτι μέσα σε πυκνό δάσος από βελανιδιές και έλατα, έφτασαν στην κορυφογραμμή, για να απολαύσουν την πανέμορφη θέα που τους επιφύλασσε το βουνό.