Bookmarks

    Archive for 7 June 2023

    Τις αποφάσεις της για υποθέσεις του Θεσπρωτού και της Καβάλας ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και  ανέβαλε την αίτηση της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 περί επιστροφής του γραμματίου συστάσεως χρηματικής παρακαταθήκης / εγγυητικής επιστολής της.

     

    Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Καβάλα 1965 ζήτησε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για επιστροφή του γραμματίου συστάσεως χρηματικής παρακαταθήκης / εγγυητικής επιστολής της, ύψους 150.000 ευρώ αλλά το όλο θέμα αναβλήθηκε

     

    Η σχετική ενημέρωση της ΕΕΑ:

    -Αίτηση του αθλητή Κλέωνα Πούφλη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019.
    ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ, λόγω δέσμευσης της εγγυητικής επιστολής

    Το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 10.30 π.μ. στον Δημοτικό Κήπο ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας θα πραγματοποιήσει αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ) με την Σταυρούλα Τσολακίδου.

     

    Η Καβαλιώτισσα 3 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, που τέλειωσε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο του Saint Louis των Η.Π.Α. και θα είναι πλέον στην Ελλάδα, θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα περισσότερους από 30 νεαρούς σκακιστές του συλλόγου.

    Έτσι οι μικροί σκακιστές θα γνωρίσουν από κοντά και θα έχουν την χαρά να παίξουν σκάκι με το κορίτσι που έκανε, με τις επιτυχίες της, γνωστή την Καβάλα σε όλο τον κόσμο.

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας υπενθυμίζει σε όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι, η προθεσμία (καταληκτική ημερομηνία) για την υποβολή οριστικής αίτησης για το μητρώο αθλητικών σωματείων έτους 2023 λήγει στις 30/6/2023.

     

    Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων να μεριμνήσουν του ζητήματος, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία και συμμετοχή του σωματείου τους στις διοργανώσεις της σεζόν 2023-2024.