Bookmarks

    Ο Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Καζαντζίδη Ιωάννη. Οι συστάσεις είναι περιττές για τον Γιάννη που με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώνουμε πως θα παραμείνει στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά και τη νέα χρονιά!

     

    Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Αγγελίδη ως βοηθού προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Για τον Γιώργο οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς έχει δώσει τα δείγματα γραφής του στο καραβάκι όλα τα προηγούμενα χρόνια με αγάπη και προσήλωση.

    Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Νίκο Σουμουλίδη ως προπονητή τερματοφυλάκων για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο Νίκος εδώ και πολλά χρόνια είναι μέλος του προπονητικού team της ομάδος μας, και παραμένει σε αυτήν γιατί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας που με μεράκι προσφέρει τις υπηρεσίες του.

    Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως παραμένει και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Μανάφης ως γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο Γιώργος εκπροσωπεί την ομάδα επάξια τα τελευταία χρόνια ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του ΑΟΚ και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον ρόλο τον οποίο του ανατέθηκε.

     

    Comments are closed.