Bookmarks

    Συνεχίζονται οι διευρυμένες συναντήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη της Καβάλας, στην ανανεωμένη διοικητικά διοικούσα επιτροπή της ομάδας, με… υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, με φόντο την επόμενη σεζόν μεγαλύτερων προσδοκιών. 

     

    Ο νέος ισχυρός άνδρας των “Αργοναυτών” Γιάννης Διαμαντίδης σε γνωστό καφέ της πόλης την Τρίτη (13/6) είχε μίτινγκ με τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Γιώργο Πριονίδη, που είναι πάντα κοντά στον ΑΟΚ, ενώ στην… παρέα τους βρέθηκε και ο Καβαλιώτης μέχρι πρότινος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ένα πολιτικό πρόσωπο πρώτης γραμμής, που σταθερά ενδιαφέρεται για τους “γαλάζιους”.

     

    Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Γιώργου Πριονίδη, στα social media συνοδεία φωτογραφικού υλικού, αναφέρει τα εξής:

    “Καφεδακι με τον Υπουργό μας και Πρόεδρο Διοικούσας ΑΟΚ Διαμαντίδη Ιωάννη και κουβέντα ποδοσφαιρική για το αγαπημένο μας καραβάκι με φίλο Πουρλιοτόπουλο Ευάγγελο και συνεργάτη Βάλαρη Αθανάσιο”.

     

    -Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στην πόλη της Καβάλας βρέθηκε ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Τιμόθεος Καβακάς ο οποίος είχε συνάντηση με παράγοντες των «Αργοναυτών» προκειμένου από κοινού να τρέξουν κάποια θέματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος και αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

     

    Comments are closed.