Bookmarks

    Σε πολύ καλό και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Καβάλας έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (27/6) ο νέος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Διαμαντίδης και τα υπόλοιπα μέλη της.

     

    Να σημειωθεί ότι ο νέος επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της ομάδας, μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Αντώνη Αντωνίου συναντήθηκαν με τους καβαλιώτες αθλητικογράφους στο «Πρώτο Κατσίκι» στο Περιγιάλι σε μία πολύ χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν γνωστοί οι στόχοι του φετινού Α.Ο.Κ. στην γενικότερη προσπάθεια που θα καταβληθεί. Τη νέα διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Κ. θα αποτελούν, εκτός από τον Γιάννη Διαμαντίδη, οι επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη Μπάμπης Πασχαλίδης και Νίκος Κοσκινάς καθώς και οι Καβαλιώτες επιχειρηματίες Ανδρέας Ζερτιλίδης (Γενικός Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Κ.), Θάνος Σπανδωνίδης και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Σκλαρής. Στο διοικητικό σχήμα του ΑΟΚ θα βρίσκεται και ο Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος θα είναι διευθυντής της ομάδας, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Μανάφη.

     

    Ο Γιάννης Δαμιανίδης αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά ως παράγοντας επιλέγοντας τον Α.Ο.Κ. για δύο λόγους όπως ο ίδιος αποκάλυψε. «Ο πρώτος ήταν η φιλία μου με τον βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος με παρότρυνε να ασχοληθεί με το «καραβάκι» συστήνοντας με ανεπιφύλακτα να έρθω στον Α.Ο.Κ.» είπε και υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι ο δεύτερος έχει να κάνει με το όνομα και την εικόνα της Καβάλας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. «Έρχομαι σε μια ομάδα που η αξία της είναι γνωστή σε όλους και θέλω να τη βοηθήσει να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Διαμαντίδης.

     

    Για τον ίδιο στόχος της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ένας και μοναδικός δηλαδή η άνοδος στη Super League 2 με τον Γιάννη Διαμαντίδη να τονίζει: «Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία» ξεκαθάρισε και επισήμανε ότι «γι’ αυτό το λόγο ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για το «χτίσιμο» μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα».

    Σε ότι έχει να κάνει με το νέο έμψυχο δυναμικό να τονίσουμε ότι ο Α.Ο.Κ. μέχρι σήμερα ήδη έρθει σε συμφωνία με 5-6 παίκτες της περσινής ομάδας και το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν επαφές και με άλλους παίκτες, από το περυσινό ρόστερ. «Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν και σημαντικές προσθήκες με παίκτες που θα έρχονται και από μεγαλύτερες κατηγορίες» σημείωσε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Διαμαντίδης. Η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου και όπως έγινε γνωστό το βασικό μέρος θα διεξαχθεί στον Βώλακα Δράμας. Προπονητής της ομάδας όπως άλλωστε και ανακοινώθηκε θα είναι ο Τιμόθεος Καβακάς ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Αγγελίδης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Σουμουλίδης ενώ τέλος να τονίσουμε ότι στην συνάντηση που έγινε, παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της νέας διοικούσας επιτροπής της ομάδας της Καβάλας και μεταξύ των άλλων και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Πριονίδης ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Γιάννη Διαμαντίδη.

    Comments are closed.