Bookmarks

    Ο ΓΣ Ελευθερούπολης που ολοκλήρωσε πριν από λίγες εβδομάδες την σεζόν της, έπειτα από τον αποκλεισμό από τον Τρίτωνα στα πλέι οφ ανόδου με 3-2 ήδη ξεκίνησε τον σχεδιασμό του προκειμένου να εμφανίσει και πάλι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο και στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Elite League.

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου βρίσκεται μία ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Tyre Gathright, αφού του κατέθεσαν μία πολύ εξαιρετική οικονομική πρόταση για τη νέα περίοδο που ήταν δύσκολο να αρνηθεί.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός SG μετακινήθηκε προς τα τέλη της σεζόν από τον Ηρακλή στον ΓΣΕ και πρόλαβε να αφήσει με τον πιο εμφατικό τρόπο το αποτύπωμά του στο συγκρότημα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, αφού σημείωσε τρομερά νούμερα (23,2 πόντοι (55,7% δίποντο, 43,1% τρίποντο), 3,2 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ). Τέλος ο άλλοτε άσος του Γηραιού αποτελούσε βασικό πυλώνα για τον σχεδιασμό της Ελευθερούπολης κι αφού βαίνουν όλα καλώς με την υπόθεση της παραμονής του, τότε οι παράγοντες της ομάδαςτης Ελευθερούπολης θα κινηθούν ακόμη πιο δυναμικά για την περαιτέρω στελέχωση του ποιοτικού ρόστερ που θέλουν να φτιάξουν. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι στα πλάνα του προπονητή του ΓΣ Ελευθερούπολης, Κυριάκου Παπαδόπουλου είναι και κάποιες άλλες ανανεώσεις παικτών που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

     

    Comments are closed.