Bookmarks

    Ανακουφισμένος μετά την τροπή που πήρε η σεζόν για το Νέστο Χρυσούπολης, ο “αρχιτέκτονας” της επιτυχίας με τη σωτηρία, ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Κεχαγιάς (πήρε μεγάλο ρίσκο το χειμώνα, αναλαμβάνοντας την ομάδα που είχε 0 πόντους μετά από 8 ματς) ανέφερε στα social media:

     

    “Κάτι πολύ δύσκολο εξαρχής (9η αγωνιστική ανέλαβα την ομάδα με 0 βαθμούς και 30η αγωνιστική 41 βαθμοί) έφτασε στο τέλος με μεγάλη επιτυχία. Μόνο με πορεία πρωταθλητισμού μπορούσε αυτή η ομάδα να σωθεί και την κάναμε. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, στη διοίκηση αλλά και στον κόσμο για την βοήθεια που μου έδωσαν όλο αυτό το διάστημα. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ πρέπει να το δώσω στους υπέροχους παίκτες που είχα για την άριστη συνεργασία τους και υπομονή στην απαιτητική δουλειά που κάναμε”.

     

    ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ: “ΘΕΣΑΜΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ”

    Ο τεχνικός συνεργάτης του Νίκου Κεχαγιά, ο Κώστας Προδρομίτης, ανέφερε με τη σειρά του στα social media: “Τον Ιανουάριο αναλάβαμε μαζί με τον Νίκος Κεχαγιάς το δύσκολο έργο της παραμονής της ομάδας του AS” Nestos” Xrisoypolis στη Γ’ εθνική κατηγορία. Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στους ποδοσφαιριστές μας, με διάθεση, γνώση αλλά και την αμέριστη στήριξη από τη διοίκηση και το κόσμο της ομάδας, πανηγυρίσαμε την παραμονή στο τέλος της σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτήν τη προσπάθεια, όσους πίστεψαν σε μας και είμαι σίγουρος ότι θέσαμε γερές βάσεις για τη συνέχεια της ομάδας. Vamos Nestos!”.

     

    Comments are closed.