Bookmarks

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Καβάλας ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ο οποίος επικράτησε στον τελικό του αξιόμαχου ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ με σκορ 1-0 και έτσι θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2023-2024. 

     

    Σε έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπι που είχε ένταση, ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, η ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ κατάφερε με γκολ του Τανζού στο 40′ να προηγηθεί με 1-0. Ο ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ είχε δύο δοκάρια, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος, χαρίζοντας το τρόπαιο στους ποδοσφαιριστές του ΒΥΡΩΝΑ.

    Ο φετινός τελικός ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Δημήτρη Ρουμελιώτη, που έφυγε πολύ αναπάντεχα από κοντά μας, με τη σύζυγο του να παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα.

    Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά την ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ για την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη διατήρηση της ομάδας στην κορυφή της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Παράλληλα, άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας του ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ, που κατάφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου να φτάσουν σε έναν τελικό Κυπέλλου και να δώσουν τη δική τους μάχη, που αφήνει υποσχέσεις για ένα σπουδαίο μέλλον.

    Comments are closed.