Bookmarks

    “Τρέχει” και μάλιστα με σχετικά γρήγορους ρυθμούς όπως είναι αναμενόμενο η επόμενη μέρα στην Καβάλα και τον Α.Ο.Κ. και σύμφωνα με πληροφορίες μας τις επόμενες ημέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις κυρίως στο διοικητικό κομμάτι των «Αργοναυτών»..

     

    Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο επιχειρηματίας Γιάννης Διαμαντίδης, που ήδη ανακοινώθηκε ότι θα έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη ημέρα του Α.Ο.Κ., βρέθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στα Αμισιανά, όπου παρακολούθησε μαζί με τον Γιώργο Πριονίδη πρόεδρο της τοπικής ποδοσφαιρικής ένωσης, τον αγώνα της Κ16 των μεικτών της Ε.Π.Σ. Καβάλας με την αντίστοιχη ομάδα της Πέλλας.  Μάλιστα στο πλαίσιο της παρουσίας του ο επιχειρηματίας Γιάννης Διαμαντίδης, στην πόλη της Καβάλας, ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας είχε μίνι συσκέψεις με συνεργάτες του στον ΑΟΚ και στελέχη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., όπως είναι ο πρόεδρος Αντώνης Αντωνίου.

    Μάλιστα να υπογραμμιστεί ότι ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Γιώργος Πριονίδης μάλιστα πόσταρε σχετική φωτογραφία στα social media, με το μήνυμα “Η ισχύς εν τη ενώσει”.

    Τέλος θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι επαφές γίνονται σε αρκετά “μέτωπα” για τους “Αργοναύτες” και σύντομα αναμένονται οι επόμενες ανακοινώσεις που μάλλον θα έρθουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αρχικά στην συγκρότηση της νέας διοικούσας επιτροπής και στη συνέχεια εξελίξεις που αφορούν το αγωνιστικό μέρος της ομάδας.

     

    Comments are closed.