Bookmarks

    Το ταξίδι της Μικτής Ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας τελείωσε άδοξα στους προημιτελικούς, καθώς, παρά τη μεγάλη προσπάθεια και το σκληρό αγώνα που έδωσε, δεν τα κατάφερε απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας, η οποία επικράτησε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και πήρε τελικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. 

     

    Στο κατάμεστο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας, στο οποίο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου και ο νέος διοικητικός παράγοντας του Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, Γιάννης Διαμαντίδης, οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Καρασαββίδη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της Πέλλας αποδείχτηκαν πιο εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι και με σκορ 4-3 πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, η ομάδα της Καβάλας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Πριόνα (12′), όμως λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι με τον Χατζηδιαμαντή (36′) έφεραν το παιχνίδι στην ισορροπία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ισόπαλο έως το τέλος.

    Η φετινή πορεία της Μικτής Ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας αποτελεί κίνητρο και πρότυπο για τη συνέχεια του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου σε επίπεδο μικτών ομάδων και έδειξε το δρόμο για την επιτυχία στις χρονιές που έπονται.

    Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την προσπάθεια και το αγωνιστικό τους προφίλ. Η φετινή χρονιά για τις μικτές ομάδες μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει και αυτές οι εμφανίσεις είναι που έβαλαν ξανά το ποδόσφαιρο της Καβάλας στον ελληνικό χάρτη του αθλήματος.

    Comments are closed.