Bookmarks

    Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά τις ομάδες ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΩΝ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ, για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων Α’, Β1 και Β2 κατηγορίας αντίστοιχα. 

     

    Στη μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας ο ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ έκοψε πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη συμμετοχή του στο ειδικό εθνικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Στους δύο ομίλους της Β’ κατηγορίας ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ κέρδισαν τη πρώτη θέση και τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της περιόδου 2023-2024. Αμφότεροι παρουσίασαν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

    Θερμά συγχαρητήρια στις τρεις αυτές ομάδες της Ένωσης για την προσπάθεια και τους κόπους όλης της χρονιάς.

    Παράλληλα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρει και όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα ευθύνης της, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους παράγοντες των ομάδων, τους διαιτητές και όλους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στις κερκίδες των γηπέδων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την προσπάθεια, τον κόπο και τη δύναμη που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια των διοργανώσεων της σεζόν 2022-2023.

    Η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται να επανέλθουν όλοι στα γήπεδα με υγεία κατά την έναρξη της επόμενης σεζόν.

     

    Comments are closed.