Bookmarks

    Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας προκρίθηκε η Μικτή Ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, επικρατώντας μέσα στο Αγρίνιο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με σκορ (0-2), στα πλαίσια της 2ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. 

     

    Το σύνολο του Αχιλλέα Καρασαββίδη πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τα γκολ των Ανανιάδη και Σπηλιωτόπουλου (πέναλτι), βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Καβάλας διαχειρίστηκαν άψογα το υπέρ τους αποτέλεσμα και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τους, με το 0-2 να παραμένει ως τέλος της αναμέτρησης. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μετά το σφύριγμα της λήξης ήταν πανηγυρικό και πλέον όλη η ομάδα κάνει όνειρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

    Ο πρόεδρος (ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας στο Αγρίνιο) και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την προσπάθεια και τη μεγάλη αυτή επιτυχία για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και εύχονται οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας να δώσουν συνέχεια στα επιτυχή αποτελέσματα στη συνέχεια της διοργάνωσης.

     

    Comments are closed.