Ευχαριστήρια ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ προς όλους όσους συμμετείχαν αλλά και ταυτόχρονα βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης»

 

Ειδικότερα η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

-«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη πετυχημένη διεξαγωγή του 8ου τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης» όλες τις ομάδες, τους αθλητές, τους προπονητές που συμμετείχαν καθώς και τους γονείς τους. Χαιρόμαστε τόσο για την ανταπόκριση όλων των ομάδων όσο και για την ικανοποίηση τους για το επίπεδο της διοργάνωσης όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 600 αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε 3 διαφορετικά γήπεδα (Βοηθητικό, Κωτσάλου, ΔΣ, «Ανθή Καραγιάννη»).

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές μας Τσέπα Βασίλη, Μυλωθρό Στέφανο και Καραμάνη Δημήτρη , τον υπεύθυνο της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Τσιμτσίρη Κώστα, τον φροντιστή μας Κώστα Χατζηγεωργίου και τους Βασίλη & Μανώλη Εμμανουηλίδη, τους γονείς που και αυτοί ίδρωσαν την φανέλα και βοήθησαν τα μέγιστα: Kατερίνα Σαλκάμη, Έλσα & Αικατερίνη Τσεκίρογλου, Αναστασία Πολύζου, Γιάννα Γιαννακίδου, Παντελή Γιαντσίδη, Παπάζογλου Σάββα, Νίκο Νικολαϊδη, Θεόδωρο Μήτρα, Μαρία Κασάπη, Θεοδόση Καράμπελα. Σημαντική ήταν και η προσφορά όλων τον χορηγών μας ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο της διοργάνωσης και τις παροχές μας στους μικρούς αθλητές από την Καβάλα, την Δράμα, την Ξάνθη, τις Σέρρες, την Θάσο και την Θεσσαλονίκη.

Ήταν πολλοί αυτοί που βοήθησαν για ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο τουρνουά, και σίγουρα ένας από αυτούς ήταν και η πανταχού παρών Ευτυχία Θειόκα που εδώ και αρκετούς μήνες έχει προσφέρει τα μέγιστα με αγάπη και ανιδιοτέλεια στον ΑΟ Καβάλα. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη τους στην ΕΠΣ Καβάλας & τους διαιτητές που συμμετείχαν στο τουρνουά, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Καβάλας) & τους Σαμαρείτες Καβάλας, τον συνδιοργανωτή Δήμο Καβάλας καθώς και τους αντιδημάρχους κ. Προμούσα, κ. Μουμτσάκη, κ. Βακιρτζή, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γάκη.

Μια πόλη, μια ομάδα και ένα τουρνουά ακαδημιών! In AOK we Trust».

 

Comments are closed.