Bookmarks

    H ελλιπής Ελευθερούπολη (έλειπε ο κομβικός Robinson συν τον μόνιμο απόντα Τσουμάνη) κατάφερε να φύγει αλώβητη από την δύσκολη έδρα της Μεγαρίδας με σκορ 80-82, με συνέπεια να “εξασφαλίσει” σχεδόν την πέμπτη θέση και παράλληλα να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την τετράδα της βαθμολογίας.

     

    Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είδε όλους τους παίκτες να κάνουν το λεγόμενο step up και να ανταποκρίνονται επαρκώς στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, παρά τον πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής που έμειναν στο παρκέ, ωστόσο αυτός που έκανε για άλλη μία φορά την διαφορά ήταν ο απίστευτα ποιοτικός σκόρερ Tyre Gathright.

    Για του λόγου το αληθές ο 26χρονος Αμερικανός άφησε… σχεδόν τα πνευμόνια του στο παρκέ (σ.σ αγωνίστηκε), εντούτοις δεν επηρεάστηκε από τον παράγοντα κούραση και κατάφερε να οδηγήσει εκ τους ασφαλούς την ομάδα του σε μία σπουδαία επικράτηση. Συγκεκριμένα ο άλλοτε άσος του Ηρακλή σταμάτησε στους 38 πόντους με πολύ ικανοποιητικά ποσοστά ευστοχίας (12/22 σουτ, 4/8 τρίποντα), την ώρα που μάζεψε τρία ριμπάουντ, έδωσε δύο ασίστ και έκανε δύο κλεψίματα σε συσκευασία μόλις ενός σφάλματος.

    Στα τέσσερα παιχνίδια, στα οποία έχει προλάβει να αγωνιστεί με την φανέλα του ΓΣΕ, ο Αμερικανός SG έχει προλάβει να αφήσει το αποτύπωμά του για τα καλά, αφού μετρά μέσο όρο το ασύλληπτο νούμερο των 23,8 πόντων μέσο όρο (53,7% δίποντα, 43,5% τρίποντα), την ώρα που μαζεύει 3,5 ριμπάουντ, δίνει 2,8 ασίστ, κάνει ένα κλέψιμο. Παράλληλα ειδική μνεία αξίζει το γεγονός ότι υποπίπτει σε μόλις 1,3 λάθη, ένα νούμερο που μοιάζει ελάχιστο μπροστά στις κατοχές που διαχειρίζεται. Αν λάβουμε υπόψη τα δεδομένα που αναφέραμε παραπάνω τότε θα εξάγουμε το συμπέρασμα ότι η αντικατάσταση του Hadson με τον Gathright αποδεικνύεται μία κίνηση ματ για τους Καβαλιώτες, οι οποίοι ενέταξαν ένα καθαρόαιμο σκόρερ στο δυναμικό τους. Παράλληλα και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται ωφελημένος από την μετακίνησή του στην Ελευθερούπολη, αφού έχει αναλάβει περισσότερες ευθύνες, με αποτέλεσμα να ξεδιπλώσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το πλούσιο ταλέντο που αναμφίβολα διαθέτει.

     

    Basketblog

     

    Comments are closed.