Bookmarks

    Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ο Α.Ο.Κ. ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αφού στην αυλαία του συνδύασε το καλό θέαμα με την απαραίτητη σοβαρή εμφάνιση και δίκαια σε βάρος του Απόλλων Παραλιμνίου, πανηγύρισε σε ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής τη νίκη με σκορ (3-0).

     

    Ήταν μία πολύ πειστική εμφάνιση για την ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη, μπροστά σε λίγο κόσμο όμως στις κερκίδες, η οποία πλήρως ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και με «όπλα» τους αφενός την αποφασιστικότητα των παικτών του και αφετέρου την πολυφωνία στην επίθεση, ο Α.Ο.Κ. στην αυλαία του πρωταθλήματος πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα και πανηγύρισε την κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία τον αφήνει σίγουρα μία ανάμικτη γεύση αφού στα κρίσιμα και καθοριστικά σημεία του πρωταθλήματος για τη μάχη του τίτλου, οι «Αργοναύτες» δεν έδειξαν την ανάλογη σοβαρότητα και κατά συνέπεια μία ακόμη χρονιά δεν είχε το επιθυμητό ευτυχές τέλος.

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Στο 19’ της αναμέτρησης είχαμε την πρώτη καλή στιγμή όταν από τα αριστερά ο Μαγκαφίνης έβγαλε θαυμάσια σέντρα και με προβολή από θέση βολής ο Καρακώστας διαμόρφωσε το (1-0). Στο 25’ ο Ρουμπιές βρήκε τον Κατσαμάγκα, απ’ αριστερά αυτός θα πλασάρει και παρά την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Παραλιμνίου για να γίνει το (2-0). Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αλλά σε ετοιμότητα με τα πόδια ο Σταθάκης απομάκρυνε την μπάλα στο δυνατό σουτ του Ελέζι και στο 60’ ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ. εξουδετέρωσε αποτελεσματικά το σουτ του Κιουτσιεκτίδη. Στο 82’ ο Ιορδανίδης με δυνατό και ευθύβολο σουτ έγραψε το (3-0).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Απόλλων Παραλιμνίου ήταν ο Χρήστος Αγρίμης της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και βοηθοί του, οι Εμίν Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και Χρήστος Κλεισιάρης (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας). Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες έπαιξαν ως εξής:

    Καβάλα: Σταθάκης (87’ Μορταζάεφ), Μαγκαφίνης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης,, Κατσαμάγκας (67’ Γερογιάννης), Καρακώστας (87’ Χωρινός), Βαφειάδης, Ρουμπιές (87’ Θαλασσινός), Ιορδανίδης, Μπαρέττας (84’ Παβλόφ).

     

    Απόλλων Παραλιμνίου: Κουτζαβασίλης Φ., Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι (86’ Κωνσταντινίδης), Κουτζαβασίλης Ι. (86’ Μαλανδρής), Τζελίδης, Γκούμας, Καρυοφύλης, Γκέκας (52’ Πέτρου, 86’ Νικολαίδη), Ελέζι, Παπαδόπουλος (65’ Καραμπατάκης), Τζαμπέγια.

    Comments are closed.