Bookmarks

    Σε ένα παιχνίδι μονόλογο, ο Α.Ο.Κ. κάνοντας επίδειξη δύναμης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Αλεξανδρούπολη την οποία, πολύ εύκολα και άνετα νίκησε με (4-0).

     

    Το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη ήταν ανώτερο και στα δύο ημίχρονα, έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων, έχασε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και γενικότερα διασκέδασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα στον Εύοσμο. Να σημειώσουμε ότι σε μία σεμνή τελετή. τοποθετήθηκε το μάρμαρο – έξω από τα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. – με τον αδικοχαμένο Αναστάσιο Αναστασιάδη, που η οικογένεια του χάρισαν τον απινιδωτή. Παρών ο πατέρας του Απόστολος και ο θείος του Άγγελος Αναστασιάδης, πρώην πρόεδρος του γηπέδου και πρώην πρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 11’ από την σέντρα ακριβείας του Μπαρέττα ο Καρακώστας δεν δυσκολεύτηκε από κοντά με προβολή να γράψει το (1-0) ενώ στο 14’ από κοντά ο Κατσαμάγκας έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των «Αργοναυτών». Όμως στο 15’ ο Καρακώστας έπιασε σουτ, απομάκρυνε προσωρινά ο αντίπαλος τερματοφύλακας, η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια στα δίχτυα της για να γίνει το (2-0). Στο 30’ από την σέντρα του Μαγκαφίνη με καρφωτή κεφαλιά ο Καρακώστας έγραψε το (3-0) ενώ στο 44’ συνεχίστηκε ο «χορός» των τερμάτων για τον Α.Ο.Κ., με τον Κατσαμάγκα με κεφαλιά να διαμορφώνει το (4-0). Στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη αποβλήθηκε ο Γεροδουγένης.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ηλίας Χάψας της Ε.Π.Σ. Σερρών και βοηθοί του οι Χρήστος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Αχιλλεύς από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Καβάλα: Σταθάκης, Μπατσαράς, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης (65’ Χωρινός), Καζαντζίδης (46’ Γιαννάκος), Καρακώστας (65’ Θαλασσινός), Κατσαμάγκας, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας (46’ Παβλόφ).

     

    Αλεξανδρούπολη: Κασκαντάμης, Δορουγιδένης, Τζατζανάς, Παπαγεωργίου, Τσιεγκελίδης, Πατσιώρας Α., Τσιτσεκίδης, Τοπάλι, Γκαιδατζής, Πατσιώρας Κ., Κυριζάκης. Έπαιξαν και οι Σωτηράκης, Παπάζογλου, Ράλλης και Μαλτέζος.

    Comments are closed.