Bookmarks

    Στη Δράμα, σε μία αναμέτρηση με διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον που είχε δύναμη και πάθος αλλά λίγες καλές στιγμές, ο Πανδραμαϊκός υποδέχθηκε τον Α.Ο.Κ. που έδειξε δύο πρόσωπα και έχασε με (2-0), για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

     

    Οι «Αργοναύτες» που έπαιξαν με πολλές απουσίες, να σημειώσουμε ότι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, είχαν την κυκλοφορία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα και από πολύ νωρίς προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους ενώ στην επανάληψη δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Γενικά έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάθος και αγωνιστική ωριμότητα και από τις δύο ομάδες οι οποίες έπαιξαν ανοιχτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αναζητώντας το νικηφόρο αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Βέβαια να τονίσουμε ότι η βροχόπτωση και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν τις δύο ομάδες να παίξουν τεχνικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

     

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Σε μία από τις λίγες καλές στιγμές, στο 39’ από την σέντρα του Μαγκαφίνη και μετά από φάση διαρκείας οι αμυντικοί του Πανδραμαϊκού εξουδετέρωσαν το σουτ του Ιορδανίδη. Στο 61’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Αχαλινόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το (1-0).

    Μάλιστα στο 66΄’ οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με τον Χατζηκυριάκου που έγραψε το (2-0). Στο 89′ από το φάουλ Καζαντζίδη από τα αριστερά κεφαλιά του Βασιλόπουλου με την απομάκρυνση σωτήρια σε κόρνερ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. μέσαν στη Δράμα ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας και βοηθοί του οι Ευστράτιος Κουντουράς (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) και Αλέξανδρος Τσακιρόπουλος (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας). Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες έπαιξαν ως εξής:

    Πανδραμαϊκός: Μιχαηλίδης, Μητρούσης, Μεντής ( 40’ Ρεβυθόπουλος), Ντόσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (88’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Ιγνατίου (90’  Βασίλεβιτς), Κουκόλης, Μπάμπουρας (90’ Στυλιανίδης), Παυλίδης.

    Καβάλα: Παπαποστόλου, Μπατσαράς, Μαγκαφίνης (70’ Παβλόφ), Βασιλόπουλος, Γερογιάννης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (86’ Θαλασσινός), Βαφειάδης, Ρουμπιές (80’ Χωρινός), Ιορδανίδης (86’ Γιαννακός), Μπάρέττας (80’ Σπανδωνίδης).

     

    Comments are closed.