Bookmarks

    Ο Βύρωνας Καβάλας και ο Α.Ο.Κ. άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και έπεσαν στη «μάχη» του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, με πολλά νέα πρόσωπα στις ενδεκάδες τους στην αναμέτρηση που έγινε στο «Βερούλειο» στάδιο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη-πρόκριση με (1-0).

     

    Πιο συγκεκριμένα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/3), στο «Βερούλειο» στάδιο, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο Βύρωνας Καβάλας υποδέχθηκε τον Α.Ο.Κ.

     

    Το χρονικού του παιχνιδιού

    Στο 4΄από καλή θέση με λόμπα ο Καλατζόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Α.Ο.Κ. ενώ στο 9’ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Χωρινού. Στο 13΄οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σιδηρόπουλο που έγραψε το (1-0) και στο 32’ ο Α.Ο.Κ. είχε νέο δοκάρι όταν ο Χωρινός στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά αφού με απευθείας κόρνερ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βύρωνα. Στο 64’ο Λαζαρίδης φεύγει αντεπίθεση δεν πλασάρει πάνω από τον τερματοφύλακα του Βύρωνα και δίνει την ευκαιρία να μπλοκάρει την μπάλα ο τελευταίος. Στο 74’ είχαμε διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Α.Ο.Κ. με τους Σιμήτα και Μαγκαφίνη.

    Με πολλές αλλαγές  έπαιξαν και οι δύο

    Το παιχνίδι είχε πάθος και αρκετές φάσεις, αποτέλεσε ένα πολύ δυνατό τεστ για τις αναμετρήσεις που θα δώσουν οι δύο αντίπαλοι για την 23η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Α.Ο.Κ. που κόντρα στον Βύρωνα έπαιξε με πολλούς παίκτες από την ομάδα νέων, να φιλοξενεί στο ντέρμπι τον Καμπανιακό και τον Βύρωνα που και αυτός αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, εκτός έδρας να δοκιμάζεται στον Ορφέα Ξάνθης. Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι για τα ημιτελικά του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, σε νέες ημερομηνίες, στο δημοτικό στάδιο της Ελευθερούπολης ο Ορφέας σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι θα φιλοξενήσει με στόχο τη νίκη τον ΜΑ Ορφανίου. Τέλος μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγών, στην οποία να τονίσουμε ότι ο τοπικός Άρης υποδέχεται για την προημιτελική φάση του κυπέλλου τον Απόλλων Χρυσοχωρίου. Η ομάδα που κληρώθηκε να περάσει στην ημιτελική φάση άνευ αγώνα είναι ο Νέστος Χρυσούπολης.

     

    Συνοπτικά τα τρία παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είναι τα εξής:

    Βύρωνας Καβάλας-ΑΟ Καβάλα 1-0

    Άρης Πηγών-Απόλλων Χρυσοχωρίου

    Ορφέας Ελευθερούπολης-ΜΑ Ορφανίου

     

    Comments are closed.