Bookmarks

    Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Μικτή Ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, που τη φέρνει αυτόματα στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ήττα για την ομάδα Κ-14, της οποίας το έργο για πρόκριση γίνεται πλέον πολύ δύσκολο. 

     

    Μία στροφή πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Θράκης στην Κομοτηνή και κατάφερε σε ένα δύσκολο παιχνίδι να επικρατήσει με σκορ 0-1, που τη διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου και ταυτόχρονα της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σιαματάς.

    Στον αντίποδα, η ομάδα Κ-14 γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Θράκης και πλέον οι ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση ελαχιστοποιούνται. Βέβαια, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλη και είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό στον τελευταίο αγώνα, κυνηγώντας το όνειρο.

    Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας για την πολύ σημαντική αυτή επιτυχία τους, που διατηρεί στο προσκήνιο το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Η νίκη – πρόκριση της Μικτής Ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα Ταμία της Ένωσης, Δημήτρη Ρουμελιώτη.

    Τέλος η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον κο. Μάκη Σταυρίδη για την ευγενική χορηγία του στις μετακινήσεις των δύο ομάδων της Ένωσης μας στους εκτός έδρας αγώνες.

     

    Comments are closed.