Bookmarks

    Ξέφυγε βαθμολογικά ο Καμπανιακός με 5 βαθμούς μετά τη νίκη επί του Ποσειδώνα Μηχανιώνας από τον Α.Ο.Κ. στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και το μεταξύ τους παιχνίδι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το Σάββατο 25 Μαρτίου αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

     

    Μάλιστα ο προπονητής του Καμπανιακού, Ηλίας Σαπάνης, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία τόνισε:

    -«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος. Η νίκη μας επί του Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας ήταν δίκαιη. Θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο αλλά και έτσι όπως ήρθε μας ικανοποιεί.

    Είναι μια κατάσταση πιεστική που την διαχειριζόμαστε καθημερινά. Προσπαθούμε να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι. Άλλοτε τα καταφέρνουμε και άλλοτε όχι. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που έδειξαν, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες παρόλα αυτά οι παίκτες έδειξαν την απαραίτητη υπομονή και ψυχραιμία και πέτυχαν δύο τέρματα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

    Μπορεί να μην απείλησε σοβαρά τη δική μας εστία αλλά είναι μια ομάδα που χαίρει άκρας υγείας και έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος με παιδιά νεαρά ταλαντούχα και ένα πολύ καλό προπονητή στις τάξεις της. Κρατάμε τους βαθμούς και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Καβάλας. Τα πάντα είναι ανοιχτά, δεν έχει τελειώσει τίποτε. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και αποφασισμένοι για κάθε παιχνίδι που έρχεται».

     

    Για το παιχνίδι με την Καβάλα είπε: «Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι ένα ντέρμπι. Όποιος νικήσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν θα κρίνει 100% την πορεία των ομάδων, αν και σε ένα μεγάλο ποσοστό θα κρίνει την πορεία των πραγμάτων. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που κρύβουν παγίδες και για τις δύο ομάδες».

     

    Πηγή: metrosport

     

    Comments are closed.