Bookmarks

    Έχοντας το μυαλό του μάλλον στο ντέρμπι της χρονιάς στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Καμπανιακό, ο Α.Ο.Κ. στην Θέρμη κόντρα στον Θερμαϊκό πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, γενικότερα δεν ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, ήταν πολύ μέτριος και έχασε με σκορ (3-1).

     

    Το παιχνίδι που ήταν πολύ κομβικό και είχε διπλό βαθμολογικό ενδιαφέρον προσέφερε πολλές συγκινήσεις, είχε πάθος, δύναμη, πολλά νεύρα, δύο αποβολές του Α.Ο.Κ. και κυρίως διάθεση και από τις δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους αρετές. Είναι γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, στη συνέχεια του αγώνα πέρασαν στην αντεπίθεση, ανεβάζοντας οι παίκτες του Γιώργου Αγγελίδη την απόδοση τους, Πάντως εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι η ομάδα της Θέρμης που «καίγεται» για βαθμούς έπαιξε με ψυχή και άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι στους «Αργοναύτες» οι οποίοι δεν έκαναν σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, δεν έδειξαν τα στοιχεία που έπρεπε με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα.

    Βέβαια να τονίσουμε ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. είχαν στο πλευρό τους περίπου 70 καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο της Θέρμης αλλά στο τέλος αποχώρησαν απογοητευμένοι.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 18’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Τσιάτσιος με αριστερό πλασέ, νίκησε τον τερματοφύλακα της Καβάλας Σταθάκη διαμορφώνοντας το (1-0). Στο 23΄ο Α.Ο.Κ. ζήτησε πέναλτι στο σπρώξιμο του Μπάρδα στον Καρακώστα αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο 64’ οι  γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κουρέλα ο οποίος με αριστερό δυνατό σουτ έγραψε το (2-0). Στο 74’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Δεινόπαπα αλλά στο 76’ ο Α.Ο.Κ. με την κεφαλιά του Ρουμπιέ μείωσε σε (2-1). Όμως στο 85’ οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με σκόρερ τον Τσιούχα που διαμόρφωσε το (3-1). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν από τον Α.Ο.Κ. οι Μπατσαράς και Βαφειάδης.

     

    Οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων

    Διαιτητής της αναμέτρησης στην Θέρμη ήταν ο Νικόλαος Θεοδωρόπουλος της Ε.Π.Σ. Φλώρινας με βοηθούς τους Παντελή Πάνου (Ε.Π.Σ. Φλώρινα) και Παναγιώτη Μερτζεμέκη (Ε.Π.Σ. Πιερία). Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Θερμαϊκός Θέρμης: Σαββίδης, Μπάρδας, Στοϊνοβιτς, Τσιούχας, Παπαστερνιανός, Αναστασιάδης (66’ Αθανασιάδης), Τσιάτσιος, Κουρέλας, Παπαδόπουλος (36’ Αθανασίου), Δινόπαππας.

     

    Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης (λ.τ. 13’ Κατσέτης),  Μπατσαράς, Κατσαμάγκας, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Καρακώστας (46’ Δημητρακούδης), Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Μπαρέττας.

     

    Comments are closed.