Bookmarks

    Σοβαρός, πειθαρχημένος και με ουσία στο παιχνίδι του ο Α.Ο.Κ. δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη στον ΜΑ Ορφανίου με σκορ (0-2), σε ένα  παιχνίδι στο οποίο το συγκρότημα του Γιώργου Αγγελίδη παίζοντας με σωστή τακτική έφτασε πολύ δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Οι «Αργοναύτες» ήταν καλύτεροι κόντρα στον ΜΑ Ορφανίου που το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις και άφησε καλές εντυπώσεις, ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, έδειξαν πολλές αρετές και με τέρματα των Κατσαμάγκα, Βασιλόπουλου πήρε τους βαθμούς της νίκης που ήθελε δίκαια που επιτρέπουν τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν να βρίσκονται σε τροχιά ανόδου αφού πλησίασε ακόμη περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας μετά τις απώλειες των Καμπανιακού και Απόλλων Παραλιμνίου.

     

    Το χρονικό του παιχνιδιού

    Στο 33’ του παιχνιδιού ο Κατσαμάγκας από καλή θέση έπιασε καρφωτή κεφαλιά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαρέττας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΜΑ Ορφανίου αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 36’ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μπαρέττα, με κεφαλιά ο Γερογιάννης υποχρέωση τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση.

    Όμως με την εκπνοή του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ. Από τον συνδυασμό των Μπαρέττα και Ρουμπιέ κάτοχος της μπάλας έγινε το Κατσαμάγκας ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το (0-1). Στο 47’ μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Σαλπιγγίδη, με καρφωτή κεφαλιά ο Βασιλόπουλος έγραψε το (0-2). Σο 60 ο ΜΑ Ορφανίου απείλησε αλλά την κεφαλιά του Καρακούτη εξουδετέρωσε ο Σταθάκης με εντυπωσιακό τρόπο ενώ στο 63’ από την πάσα του Ιορδανίδη, ο Ρουμπιές έπιασε δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 86′ ο Καρακούτης ξεπέρασε και τον Σταθάκη, βρέθηκε σε πλάγια αριστερά πλάσαρε αλλά πάνω από την γραμμή απομάκρυνε την μπάλα ο Μπιμπισίδης.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Μπροστά στο διαιτητή  Ιωακείμ Χατζηβασιλείου (ΕΠΣ Μακεδονίας) και βοηθούς τους Κολιπέτρο Κλεισιάρης (ΕΠΣ Μακεδονίας) οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    ΜΑ Ορφανίου: Παπαδόπουλος, Μπιλικμπάσι, Τσάτσος, Κόμνος, Ανδρεανίδης (84’ Λιόλιος), Ντοσάϊ (79’ Ιωακειμίδης), Αφεντουλίδης, Καρακούτης, Μπρούνο, Μτσεντλισβίλι, Γεωργιάδης

    ΑΟ Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μαγκαφίνης, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Κατσαμάγκας (46’ Βαφειάδης), Ρουμπιές (86’ Δημητρακούδης), Ιορδανίδης, Μπαρέττας (70’ Καρακώστας).

    Comments are closed.