Bookmarks

    Ο 22χρονος καβαλιώτης ποδοσφαιριστή, πρώην παίκτης του Α.Ο.Κ., Ιορδάνης Αδαμάκης, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 όπως όλα δείχνουν έχασε την ζωή του, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών αφού οι φήμες των τελευταίων ωρών επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

     

    Να σημειωθεί ότι ο Ιορδάνης Αδαμάκης, ο οποίος αγνοείται και το όνομα του οποίου δεν βρίσκεται στις λίστες των ατόμων που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, άρχισε την καριέρα του από τον Βρασίδα Νέας Περάμου, καθώς είχε καταγωγή και από την Νέα Πέραμο. Το 2018 πήρε μεταγραφή στον Α.Ο.Κ. με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το 2019 με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Α.Ο.Κ. στο Νέστο Χρυσούπολης. Επέστρεψε στον ΑΟΚ πριν πάει στην ομάδα της Ρόδου το 2022. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Θεσπρωτό και από τον Ιανουάριο είχε φορέσει την φανέλα του ΑΟ Υπάτου που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.  Ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής ταξίδευε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου με την αμαξοστοιχία-εφιάλτης, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, οι αγωνιώδεις αναζητήσεις συνεχίζονται αλλά δυστυχώς έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα στο τραγικό συμβάν των Τεμπών και μάλιστα με τον πλέον τραγικό τρόπο.

     

    Η ανακοίνωσε του ΑΟ Υπάτου

    -«Ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές! Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 44 άνθρωποι οι περισσότεροι νέα παιδιά , έχασαν τη ζωή τους. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών τους και συμμετέχουμε νοερά στο βαρύ πένθος!

    Μεταξύ των αγνοουμένων ως αυτή την ώρα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ!

    Από τις πρώτες στιγμές, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του με σεβασμό στην αγωνία τους και προσευχόμαστε γι αυτόν!

    Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

    Comments are closed.