Bookmarks

    Σε βαρύ κλίμα, από τον τραγικό θάνατο του 23χρονου ποδοσφαιριστή Ιορδάνη Αδαμάκη που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες, διεξήχθη η πολύ κρίσιμη αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με το Νέστο Χρυσούπολης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για την 19η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ (0-0).

     

    Γενικά έγινε ένα ποιοτικό παιχνίδι, με πολλές συγκινήσεις αλλά και πολλά νεύρα στο τέλος, σε φορτισμένη βέβαια ατμόσφαιρα με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες αφού και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Πολύ δίκαιη ήταν η μοιρασιά

    Στο αγωνιστικό κομμάτι, σαφώς Καβάλα και Νέστος έδειξαν επηρεασμένες από το δραματικό συμβάν, παρόλα αυτά όμως οι δύο αντίπαλοι στο κρίσιμο μας, προσπάθησαν για το καλύτερο επιζητώντας το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το ντέρμπι του νομού Καβάλας είχε πάθος, δύναμη, καλή κυκλοφορία των κινήσεων και βέβαια φάσεις μπροστά και στις δύο ομάδες αφού τόσο η ομάδα του Γιώργου Αγγελίδη όσο και η αντίστοιχη του Νίκου Κεχαγιά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με επιθετικούς προσανατολισμούς, ικανοποιώντας με την απόδοση τους. Βέβαια να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν για διαφορετικούς λόγους τους βαθμούς της νίκης, με αποτέλεσμα η πίεση να είναι μεγάλη και το άγχος πολύ φυσιολογικό. Ο Α.Ο.Κ. να τονίσουμε ότι διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι παίκτες του κράτησαν περισσότερο χρόνο την μπάλα στην κατοχή τους, απέναντι στην ομάδα της Χρυσούπολης που έπαιξε πολύ ψυχωμένα, έδειξε αποφασιστικότητα, οι παίκτες του Νέστου τα έδωσαν όλα και άφησαν καλές εντυπώσεις. Συμπερασματικά να σημειωθεί ότι το παιχνίδι που είχε πολύ δύναμη και πάθος, με πολλές κίτρινες κάρες, και δύο κόκκινες αφού στο τέλος αποβλήθηκαν οι Μπατσαράς και Ράνος, σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο, νευρικό, με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με το Νέστο ήταν ο Γεώργιος Χρυσέλης της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με βοηθούς, τους Στυλιανό Γούτα και Σαραφιανό Τσιρώνα από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες έπαιξαν ως εξής:

     

    Καβάλα: Σταθάκης, Γερογιάννης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Κατσέτης (46’ Ρουμπιές), Κατσαμάγκας, Ιορδανίδης (78’ Μπαρέττας), Καρακώστας (64’  Δημητρακούδης).

     

    Νέστος: Νομικός, Τουρσίδης, Αδαμίδης, Τσαλταμπάσης, Ζαχαράκης, Γκατσολάρι (74’ Μυφτάρι), Σέα, Μενίκου (62’ Οκάν), Κούτεφ (87’ Τσάκωνας), Πολίμος, Ράνος.

    Comments are closed.